Miminko neusne u maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
27.8.13 09:51

Miminko neusne u maminky

Čauky mamky.
Mám doma tříměsíčního andílka a ráda bych se zeptala, jestli máte některá podobnou zkušenost jako já.
Náš Danýsek usne, když si s ním taťka povídá za deset minut, když ho babička houpe za patnáct, ale když ho chci uspat já, tak leda u prsu. Houpání, povídání, zpívání, chození i hlazení jsem po dvou hodinách vždy vzdala. Jediná věc, která zabírá kromě prsa je, když odejdu z místnosti a nechám ho tak pět minut pokřikovat (nepláče, vždycky jen krátce vztekle povýskává v tak pětivteřinových intervalech, a dělá to vždy, když je unavený, už předtím než odejdu). Pak zmlkne a usne.
Udělala jsem někde chybu, že prostě neusne, když je se mnou? Poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
27.8.13 09:53

Cítí z tebe mlíko a chce ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.8.13 09:55

Přesně tak, nemůžeš za to, je to prostě instinkt. Cítí mlíko, chce ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.8.13 09:55

Typickej chlap chytrej :palec: mamka=chodici prso.. jestli si sam jenom vyska, nechala bych ho vyskat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.13 09:56

Máma je jejic jistota, prostě to zkouší, naše u babiček spi bez remcání, vydrží sama v houpačce semnou nevydrží sama ani půl minuty a uspávat ji musím chodit a taky to není hned, doráží na mě a zkouší jestli místo spánku nebudem třeba blbnout. Miminka jsou pěkně chytrá a vědí, že máma vždycky přijde, vždy tu bude atp. + přesně, ví, že si krmítko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1740
27.8.13 09:56

@BBorka To je úplně normální. U nás malý usíná mi u prsu, nebo tátovi na gymnastickém míči. ;-) Sání ho uklidňuje, proto to vyžaduje. ;-) Buď za to ráda, je to celkem pohodlné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
27.8.13 09:57

Myslim ze jsi chybu rozhodne neudelala. Mrnouska proste rozptyluje tvoje vune a chce byt s tebou. Nase Ema v tomhle veku taky vytuhla akorat u prsa nebo v kocarku. Kazdou chvilku se v noci budila a chtela si cucnout:-) i kdyz nemela hlad(nechtela dudlik)… Doktorka mi poradila ji natvrdo odstehovat z loznice. Rikala ze me i v noci citi, vi ze jsem blizko(a mlicko se mnou) a proto se budi… A mela pravdu. Ze dne na den to prestalo a budila se dvakrat za noc… Takze podobny pripad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.8.13 10:04

Jinak já osobně ve třech měsících nevidím na usínání u prsu žádný problém.. Já jsem zastánce společného spaní a celkem volného přístupu k prsu. Já to tak praktikovala hodně dlouho a kolem patnáctého měsíce se malá sama od sebe přestala v noci budit a začala se ode mě po nakojení odvracet a chtěla usínat sama. Ale chápu, že pro někoho to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
27.8.13 10:04

Je to normalni, citi te.. bud rada ze usne sam, vyuzila bych toho a naucila bych ho ze usina sam, jednou za to budes hodne vdecna az bude mit 15 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.8.13 10:22

Naopak buď ráda, že umí usnout sám. Co by za to jiné mamky daly ;)

• Citovat
  • Upravit
6
27.8.13 13:34

Tak jasně, že jsem ráda. Ty dny, kdy jsem ho pořád rušila a on kvůli tomu nemohl spát, byly šílené. Na druhou stranu se bojím, jestli to není třeba tím, že se s ním docela málo mazlím. Že si pak chce užít mamku vzhůru, protože jí má málo. Už teď váží přes sedm kilo, tak si s ním spíš hraju, než že bych ho muchlala, a bojím se, že tohle je důsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí