Dítě se budí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
20.10.21 08:55
@unuděná píše:
@annapal Tak jí tam nech nějaké noční světýlko..? Taky to tak děláme - má nad postelí jemné vánoční žárovičky a přijde mi, že když je nechám svítit celou noc, tak spí klidněji.

Zkusím, třeba to zabere. Má takové berušky, ale ty nechce, tak zkusím něco jiného. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.10.21 09:30

Podle me je idealni nechat si kojence v posteli, po odstavu zacne tvrde spat a v nejakych trech letech je presun do vlastni postele na pohodu.

Ted holt vydrzet nebo ji dat postylku (klidne malou) k vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
20.10.21 09:33

Na klidnějsí spánek můžeš zkusit bachovky, pro sebe i dceru. Jinak bych ji nechala spát u mě celou noc. Pokud máš ty problém se spaním a dcera taky, tak to možná bude rodové. Náměsíčnost jsi třeba s doktorkou řešila? Nemám s tím zkušenost, tak je to možná úplně zcestná otázka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.10.21 09:34
@Lucie_Sx píše:
Podle me je idealni nechat si kojence v posteli, po odstavu zacne tvrde spat a v nejakych trech letech je presun do vlastni postele na pohodu.Ted holt vydrzet nebo ji dat postylku (klidne malou) k vam.
:mrgreen: Jasně, u všech dětí to takhle funguje :mrgreen:
Je úplně normální, že se dítě v noci budí. Ty se snad nebudíš? I dospělí se poloprobudí, změní polohu, přikryjí se atd. A dítě, které z nějakého důvodu nechce spát samo ve své posteli, prostě znovu samo neusne, pláče nebo přijde. A je fuk, jestli mu jsou 3 nebo 8 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.10.21 09:39
@unuděná píše: :mrgreen: Jasně, u všech dětí to takhle funguje :mrgreen:
Je úplně normální, že se dítě v noci budí. Ty se snad nebudíš? I dospělí se poloprobudí, změní polohu, přikryjí se atd. A dítě, které z nějakého důvodu nechce spát samo ve své posteli, prostě znovu samo neusne, pláče nebo přijde. A je fuk, jestli mu jsou 3 nebo 8 8)

Nerikam, ze to funguje u vsech :nevim:.

Ale zacala jsem si toho vsimat, ze to takto fakt hodne casto je.
Ty deti, co spaly s rodici od malinka, proste v te svoji posteli uz byt chteji, a ani se casto v noci nebudi, protoze nikdy nemely potrebu se vzbudit stylem " kde je mama??". (resp. ta mama tam vzdy byla, tak tahle potreba vymizi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.10.21 09:47

@Lucie_Sx To bohužel u nás vůbec nefungovalo, přesně naopak. Skoro jako by se dcera naučila spát v mojí blízkosti a vyžaduje to pořád. Když se jí zeptám, proč v noci zase přišla, tak ani pomalu neví, jde tam nějak automaticky :mrgreen: Ale ona je hodně kontaktní dítě, mazlinka :srdce: Naopak syn, který se mnou nikdy moc v posteli nespal ani jako mimino, tak ten se ve 3 letech v noci už vůbec nevzbudil a spí sám až do rána :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
20.10.21 09:47
@Lucie_Sx píše:
Podle me je idealni nechat si kojence v posteli, po odstavu zacne tvrde spat a v nejakych trech letech je presun do vlastni postele na pohodu.Ted holt vydrzet nebo ji dat postylku (klidne malou) k vam.

A courání petiletého zpět toto řeší jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.10.21 10:10
@ProfZav píše:
Na klidnějsí spánek můžeš zkusit bachovky, pro sebe i dceru. Jinak bych ji nechala spát u mě celou noc. Pokud máš ty problém se spaním a dcera taky, tak to možná bude rodové. Náměsíčnost jsi třeba s doktorkou řešila? Nemám s tím zkušenost, tak je to možná úplně zcestná otázka :-)

Ty Bachovky bych mohla zkusit. Já jako malá spala jako dřevo. U mě problémy se spaním možná budou souviset s psychikou… Začnu myslet na různé věci, i když se snažím myslet třeba na něco příjemného, tak to nějak nejde, jsem vzhůru a je to tedy dost otrava.
Náměsíčná bude po manželovi, ten byl v dětství také a občas i v dospělosti. S doktorem jsem to zatím neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
20.10.21 12:00
@annapal píše:
Ty Bachovky bych mohla zkusit. Já jako malá spala jako dřevo. U mě problémy se spaním možná budou souviset s psychikou… Začnu myslet na různé věci, i když se snažím myslet třeba na něco příjemného, tak to nějak nejde, jsem vzhůru a je to tedy dost otrava.
Náměsíčná bude po manželovi, ten byl v dětství také a občas i v dospělosti. S doktorem jsem to zatím neřešila.

Možná se spíš zaměř na svůj spánek a klid, pak bude „jedno“, že se dcera budí. Nepomohlo by ti jít třeba chvilku něco dělat a pak si jít lehnout? Já jsem jednu dobu taky hůř usínala, tak jsem si chvilku četla, to unavilo oči a usnula jsem. Nebo jsem jednou žehlila, dala prát pračku, umyla záchod :-) A šla zase spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.10.21 12:02
@j.a.n.i1 píše:
A courání petiletého zpět toto řeší jak?

To resi ta posledni veta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
20.10.21 12:53
@Lucie_Sx píše:
To resi ta posledni veta.

Takze to predtim bylo zcela ot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.10.21 13:50
@j.a.n.i1 píše:
Takze to predtim bylo zcela ot…

To je tenhle tvuj prispevek taky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.10.21 14:21
@ProfZav píše:
Možná se spíš zaměř na svůj spánek a klid, pak bude „jedno“, že se dcera budí. Nepomohlo by ti jít třeba chvilku něco dělat a pak si jít lehnout? Já jsem jednu dobu taky hůř usínala, tak jsem si chvilku četla, to unavilo oči a usnula jsem. Nebo jsem jednou žehlila, dala prát pračku, umyla záchod :-) A šla zase spát.

Jo to by asi pomohlo, ale to se mi ve 2 nebo ve 4 v noci moc nechce :lol: Večer usnu v pohodě, ale jak se vzbudím v noci, tak už nemůžu zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.10.21 14:22
@Lucie_Sx píše:

Dcera se mnou byla v posteli asi rok a čtvrt, byla dost pricucka :lol: Pak byla v pokojíčku se svou sestrou a teď má svůj pokoj. Večer usíná v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.21 20:03

Jenže on si to nepamatuje že pláče nebo že jo přinášíme za námi do ložnice a navíc spaval sám dělá to teď posledních 14 dní a přijde mi normální aby dítě spalo samo v pokoji co mám známé mají děti a od 2,3,4,5 a dál spi sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí