Dítě si sahá do pusinky

20
27.6.22 21:58

Dítě si sahá do pusinky

Ahoj maminky, měla bych dotaz. Dcera (2 a něco) v sobotu začala mít zvýšenou teplotu, začala si sahat občas do pusinky, nechtěla nic jíst a celkově nebyla ve své kůži. Teplota trvala do neděle, dnes už jí nemá, s jídlem to nen žádná sláva, ale určitě je to už lepší. Do pusinky si ale dál občas sahá, většinou při jídle. Máte někdo zkušenosti, zda může vytvoření zubniho kazu provázet teplota a nevolnost nebo to vypadá spíš na problém v krku? Dcerka zatím málo mluví, takže jenom ukazuje na pusinku, ale nic víc z ní nedostanu. Zoubky má už několik měsíců všechny, takže růst to být nemůže. Zítra půjdu nejdřív k pediatrovi, aby kouknul na krk a pak ji každopádně objednám k zubaři, ale jenom zkouším předem, jetli nemáte někdo zkušenosti. Děkuji za případné rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
27.6.22 22:01

Nemuze to byt sedma nemoc? U ni jsou mimo jine i afty v puse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
27.6.22 22:08

Afty? Manžel je má teď poprvé v životě a trpí jak pes… může k nim být i teplota. Starší dcera když je měla poprvé tak měla dokonce vysoké horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.6.22 22:19

@Dendiss @Karolina0311 Afty jsem hledala, já na ně trpím dost. Přijde mi, že si ukazuje spíš do jedné části pusinky, ale ničeho jsem si nevšimla. Jenže ona tu pusu je ochotná otevřít jenom po velkém přemlouvání a fakt na chvilku. I zuby se mi vždycky nejlíp hledaly, když zrovna řvala jako tur :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.6.22 22:23

Bolest v krku, afty, moučnivka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.6.22 22:34

@Tarinka na jazyku má trochu světlý povlak, to je pravda. Ale já jí pořád ještě doplňkově kojím a jak jí nebylo úplně dobře, chtěla se ty dva dny kojit častěji, tak to může být asi i mléko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.