Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Prosím pomoc! Moje roční dcera už měsíc spí přes den výhradně v náručí u prsu. Jakmile prso vyndám a oooopatrně pokládám, je vzhůru a řve jak na lesyZ nosítka už jsem celá nakřivo, strašně mě bolí záda, mám skoliózu a šrouby v páteři a to neustálé nošení mi vůbec nesvědčí. Poraďte čím to a co s tím dělat??? Děkuji!
Pokud to fyzicky nezvládáš (a není se čemu divit), tak holt asi nesmíš uspávat kojením. Když u prsu neusne, tak u něj taky nebude spát ![]()
Lehnout si s ní třeba do postele a dát dudlik. Bude asi řvát, ale musíš vytrvat a zvykne si.
Dcera byla to samé. Většinou jsem se snažila lehnout si s ní do postele a kojit při tom. Jelikož mám záda taky šroubovaná a už dost zhuntovaná neustálým nošením na jednom boku, nosítko u nás neprošlo. Někdy jsem s ní tedy musela sedět na gauči, po celou dobu jejího spánku
.
Pokud by mi vadilo uspavat na prsu v naruci, tak bych to nedelala. Dite nebude rvat do nekonecna. Lehla bych si s nim do postele, prso nenabizela…chce to pevne nervy, ale deti se nakonec prizpusobi kazde situaci. Druha dcera mi prospala na prsu skoro dva roky, ale když uz to bylo moc, tak to proste muselo jit jinak. V satku jsem ji po roce a pul take nenosila, zada a kolena nedavala 12 kilo navic. Zdraví ma clovek jenom jedno
![]()
Prosím pomoc! Moje roční dcera už měsíc spí přes den výhradně v náručí u prsu. Jakmile prso vyndám a oooopatrně pokládám, je vzhůru a řve jak na lesy
Z nosítka už jsem celá nakřivo, strašně mě bolí záda, mám skoliózu a šrouby v páteři a to neustálé nošení mi vůbec nesvědčí. Poraďte čím to a co s tím dělat??? Děkuji!