Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem tady nova, omlouvam se, jestli se sem tento dotaz nehodi. S partnerem jsme se z Evropy, (poznali jsme se v Nemecku, odkud on pochazel) prestehovali do Kostariky za partnerovou praci (dela developera) - otehotnela jsem a pravdepodobne to vypada, ze tady nejaky cas zustaneme, urcite pres porod, protoze se neda moc letat. Chci se zeptat, i kdyz bydlime s ceskou komunitou lidi, furt jsem tu trochu cizi, zda by se mnou nejaka holka, zena, neprobrala nejake veci, zahrat nudu, zanadavat na zivot a tak, nevim moc co delat, tak kdyby nahodou to mel nekdo stejne, rada si popovidam. Nepredpokladam totiz, ze tuto zpravu bude cist Ceska zijici rovnez v CR, takze alespon virtualne.
Hezky vecer a diky predem.
Magdalena
Ahoj, jsem tady nova, omlouvam se, jestli se sem tento dotaz nehodi. S partnerem jsme se z Evropy, (poznali jsme se v Nemecku, odkud on pochazel) prestehovali do Kostariky za partnerovou praci (dela developera) - otehotnela jsem a pravdepodobne to vypada, ze tady nejaky cas zustaneme, urcite pres porod, protoze se neda moc letat. Chci se zeptat, i kdyz bydlime s ceskou komunitou lidi, furt jsem tu trochu cizi, zda by se mnou nejaka holka, zena, neprobrala nejake veci, zahrat nudu, zanadavat na zivot a tak, nevim moc co delat, tak kdyby nahodou to mel nekdo stejne, rada si popovidam. Nepredpokladam totiz, ze tuto zpravu bude cist Ceska zijici rovnez v CR, takze alespon virtualne.
Hezky vecer a diky predem.
Magdalena
P. S. Posilam to znovu, protoze jsem to asi publikovala v case, kdy vsichni spali. ![]()
Ahoj.. nežiji v Kostarice, ale moc mě zajímá jak to tam je.. jaký je tam život, co se tam děje.. kde přesně žijete. V současné době o tom uvažuje dost lidí, že by tam emigrovali.. ale co jsem četla, je to dost složité.
Jak velká komunita čechů tam žije?
omlouvám se, že nejsem ta na kterou čekáš.. přeji ať se ozve. Ale kdyby se ti chtělo trochu rozepsat o životě tam.. tak budu ráda a děkuju ![]()
PS. sleduji na insta jeden pár, co se tam odstěhoval a dávají sem tam zprávy.. ale moc toho není. Zajímavé bylo, že kluk-pán psal, že jsou tam teď 9měsíců a zmizely všechny jeho předešlé zdravotní problémy, co v Evropě měl. Což je super.