Kalorické tabulky-deficit, úbytek

Anonymní
29.7.21 07:59

Kalorické tabulky-deficit, úbytek

Ahoj holky, chci se zeptat. Jedu 5tý den přes kalorické tabulky, myslíte že to mám takto správně? Můj bazál je kolem 1504 a vypočítalo mi to na hubnutí kolem 1787, takže jsem si to takto nastavila, aktivitu mám 3× týdně, jinak sedavé zaměstnání :(
Za jak dlouho jste díky kalorickému deficitu viděly změnu? :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.21 08:00
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
meduzka23
29.7.21 08:07

Záleží na tom, kolik měříš a z jaké váhy jdeš dolů. Zkus se co nejvíce hýbat i přes sedavé zaměstnání… Takové to dojít si někam pěšky, nejezdit výtahem a tak dále. Každý pohyb se počítá.

• Citovat
  • Upravit
20902
29.7.21 08:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat. Jedu 5tý den přes kalorické tabulky, myslíte že to mám takto správně? Můj bazál je kolem 1504 a vypočítalo mi to na hubnutí kolem 1787, takže jsem si to takto nastavila, aktivitu mám 3× týdně, jinak sedavé zaměstnání :(
Za jak dlouho jste díky kalorickému deficitu viděly změnu? :dance: :srdce:

Jako je úplný nonsense 5. den přemýšlet nad tím, kdy budou vidět změny. To ocekavas zázraky. Změř si míry, váhu a za měsíc si to změř a zvaz znova a určitě nějaký posun bude vidět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.21 08:28

@meduzka23 jdu z váhy 74 kilo, a měřím 168, a snažím se fakt 3-4× týdně, bud plavat, běhat a nebo jedu každý den jilian

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.21 08:30

@Cenarius já neřikám že bude změna vidět za 5 dní :)) ale za jak dlouho ostatní viděly že hubnou, jestli měsíc, či dva? nebo půl roku? nevím kde jste přišla na to že očekávám po 5 dnech změny, jen píšu že jedu 5. den :roll:

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
29.7.21 08:32
@Anonymní píše:
@meduzka23 jdu z váhy 74 kilo, a měřím 168, a snažím se fakt 3-4× týdně, bud plavat, běhat a nebo jedu každý den jilian

Hlavně se tím nějak extra nedeptej. Jak už se psalo, změř se, zvaž se a až za měsíc na tu váhu jdi znova. Možná i lepší, když se jen změříš a vyfotíš. S tou váhou je to složitější. Sice shodíš tuk ale na druhou stranu nabereš svaly, které jsou těžší. Pokud budeš opravdu držet stravu, 3× týdně si pořádně mákneš a každý den budeš mít přirozený pohyb, tak to dolů půjde. Vem v potaz to, že zdravé hubnutí znamená cca 0,5 kilo týdně. Tudíž pokud chceš zhubnout třeba 10 kilo, tak to bude zhruba na 5 měsíců, s tím že pohyb a vyvážená strava by měla i nadále pokračovat.

• Citovat
  • Upravit
478
29.7.21 16:08

Cca 6 kg za 2 měsíce.
Pak přišla 3 týdenní dovolená, 1 kg nahoře, ale byla jsem spíš oteklá, do týdne bylo pryč.
Teď opět postupně hubnu.
S vážením pozor, týden před ms mám chutě a priberu. Vážím a měřím se každý den, ale výsledky si zapisuji 1× týdně. Tam je progres vidět. A na oblečení. Vykyvy vahy +-2 kg neřeším.
180 cm a původně 83 kg.
No a teď už mi to hubnutí pujde pomaleji, už tam toho tuku není tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.21 18:57

Ahoj holky, měla bych dotaz :think: když mám za den sníst 1589kcal a na kole třeba spálím 900kcal tak to pak musím zase dojíst na těch 1589kcal? :nevim: Čím víc aktivity tím víc jim? Moc nerozumím co je ten deficit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
30.12.21 19:19

@PepaPig ne, to fakt nemusis, ale doplnit energii to chce, idealne kvalitnimi bilkovinami. Ale ne nutne 900 kcal. Ja dneska spalila 1300 behem a fakt jsem je nedojidala :) jedla jsem jako vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.21 19:27
@mag píše:
@PepaPig ne, to fakt nemusis, ale doplnit energii to chce, idealne kvalitnimi bilkovinami. Ale ne nutne 900 kcal. Ja dneska spalila 1300 behem a fakt jsem je nedojidala :) jedla jsem jako vzdycky.

A jak si spočítam ten deficit? Když BMI mám cca 1300kca. Mám stáhnuté Kalorické tabulky v mobilu ale moc moudrá z těch výpočtů tam nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.21 19:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová