Od odchodu otce se mnou spí dcera (4roky) v posteli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33133
29.8.25 16:58
@Venetia píše: Více

Já netuším, jestli má dceru zakladatelka pořád, nebo chodí i k otci, babičce atd. A kde mít sex? To ti vážně musím psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105283
29.8.25 17:00
@arinecka píše: Více

Mne už asi ne…na sex jinde už jsem moc stará a jedna zkušenost mi stačí navždy.

Vztah se buduje samozřejmě i bez sexu, ale na to se snad stačí vidět přes den..pokud ho zve na noc a pak odstrčí někam na gauč, tak mne by to osobně urazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
29.8.25 17:04

a kam tu dceru dají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
29.8.25 17:07
@SaxaL píše: Více

tak ale vztah bez sexu také nefunguje, a on je naštvaný na holčičku, protože je v posteli s matkou, místo něho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33133
29.8.25 17:07

Ona vlastně ani nepíše, jak dlouho s ní dcera spí, ani jak dlouho má přítele. Jestli ho zve na noc a pak spí na gauči je na nic, to je jasný. Ale všechno se dá řešit když se chce. Psala, že jí spaní s dcerou vyhovuje, takže asi neplánuje aby spala sama ve svém pokoji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33133
29.8.25 17:10
@stinga píše: Více

Vždytˇpíšu že nevím jestli je dcera zakladatelky pořád s nima nebo ne. Jestli ano, tak je to dost na pytel a vztah asi těžko vydrží. Tohle by nestačilo nikomu, to je jasný.
Zakladatelce spaní s dcerou vyhovuje, tak to bude asi problém. Já to říkám pořád, že bych dítě v posteli nechtěla. Joo, když byl nějaký zlý sen a přišla, tak jo, ale každý den bych to nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105283
29.8.25 17:10

Myslím, že to s přítelem uspěchala a ani jedna ještě není na vztah zralá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
29.8.25 17:18

On vůbec asi ani neví, co obnáší starost o dítě, když se o své vůbec nestará :roll: Š…by chtěl, tak ať se snaží. Ty děláš jako bys nikdy neměla děti a neřešila si sex kromě postele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
29.8.25 17:27

Tak jsem storicko docetla az sem - a nejsem se zakladatelkou tedy na stejne vlne a i s dalsimi, ktere tady pisete, ze dite na piedestalu vzdy a za vsech okolnosti, protoze preci je to vl.dite, no tvl., tomu se rika opici laska preci, ne?!

Zijeme kazdy jen jednou a dost mozna, ze se zakladatelce kdyz ne ted tak casem urcite zasteskne po nekom, s kym by chtela sdilet svuj zivot, s kym si povidat, smat se jako rovny s rovnym…a tohle dite fakt nezastane ani nenahradi nemluve o fyz. potrebe sexu atd.

Nas jako rodice nikdy nastesti tady ta novodoba silena zvracenost - sdilet cele noci spolecnou postel s detmi - nikdy nenapadla, potrebovali jsme byt vyspani, abychom meli energii psych. I fyz. na dalsi dny, kdy bylo treba abychom fungovali na 100% a nemohli jsme se dovolit se hroutit diky nevyspani a obrazet psychiatry nasledne.

I jako matka zijici samostatne s ditetem bych nechtela, aby si ditko na me vytvorilo nezdravou zavislost, ktera se casem muze prevrbit do sobeckeho chovani, kdy ma dite za to, ze rodic se nemuze bavit a stykat s nikym jinym no a je problem hned na svete.

Takze dite pekne a co nejrychleji (ve 4 l. nejvyssi cas)naucit spat ve sve posteli ve sve komnate, klidne pred spanim se pomazlit, neco precist, povykladat, ale pak uz pusu na dobrou noc a navidenou zase rano. I rodic ma pravo na sve soukromi a klid a je velka chyba, kdxz se svet toci 24/7 jen kolem ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33133
29.8.25 17:29

Asi jo, on to nechápe, protože se o svého syna skoro nestará, tak se mu to mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
29.8.25 17:32

Holka za nic nemuze preci; zakladatelka se musi rozmyslet, co vlastne chce a podle toho se chovat. Pani asi nebude vhodny tip do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105283
29.8.25 17:33
@ibis píše: Více

Já taky nikdy sex kromě postele neřešila :D
V tomhle nemám příslušný rozhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33133
29.8.25 17:33
@Ahep píše: Více

Jojo, já to říkám pořád, dítě má spát ve svém pokoji, ve své posteli. Dcera občas jako malá přišla k nám, když se jí něco zdálo, byla bouřka atd, ale jinak prostě spala u sebe. Já bych se s dítětem ani nevyspala. A co si budem povídat, dost vztahů krachne na tom, že si matka nastěhuje do postele děti a chlapa vylifruje na gauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105283
29.8.25 17:35

Tak nevíme, jak fungují…jak často jsou bez dětí…co od toho vlastně očekává…
Nemá smysl se dohadovat, pokud nedodá více detailů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
29.8.25 17:37

Ano, ale přečti si úvodní příspěvek. Kdyby mi chlap řekl, že kvůli jeho plným koulím je moje dítě poloretardovaný, (a jeho dokonalý), tak poletí, že nebude stačit schody počítat.
Ona je především matka svého dítěte.
Co on udělal pro to, aby si ona od něj odpočinula?
Kde on vůbec bere čas na to, aby se s ní scházel bez svého dokonalého dítěte…?
Navíc celý příspěvek působí jako první fáze krásnýho přityrování, který bude jen narůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí