Od odchodu otce se mnou spí dcera (4roky) v posteli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5055
30.8.25 14:19

@rodinka4 „a tvoje nech nechá na pokoji“, tedy chovat se k němu jako by nebylo? Nepohlídat, nepohrát, nedat dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
30.8.25 14:22
@Luboš P píše: Více

Nechat na pokoji bolo myslené, ze takeho chlapa by som do zivota svojho dietata nepustila. Nezdielala by som s nim jednu domacnost a ani jednu postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
31.8.25 04:14

@Bydlící ja myslim, ze to, ze zminila pomalost ditete hned na zacatku je neco, co ji ranilo, ze to asi neni jen konstatovani pravdy. Dite pomale byt muze, muzou se o tom bavit a resit to. Ale nesmi to znit povysenecky - to si samozrejme jen domyslim, ze asi zaznelo. Kdysi zas nekdo resil, ze novy partner povazuje dite za obezni. Zas byl problem i ve zpusobu komunikace, dite obezni bylo a resit se to.melo.
Jinak mas pravdu, ze pro vztah a spolecne souziti je nutne neco jineho nez pro obcasny sex. A ten chlap ma asi i kvality, o kterych nevime.

@Venetia odjakziva, ale koupelna neni jedine misto, byl to priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
31.8.25 07:39

Nečtu to celý, ale podle mě do toho vztahu jdete oba rozumem a ne citem. Kdybys byla fakt zamilovaná, tak to dítě sama někam zasteleš, jen abys ho mohla mít. On kdyby byl zamilovaný, tak to děcko půjde osobně do ty loznice uspat a pak tě s klidem v duši ohne přes vanu. To se neděje a je to v pořádku. Remcala bych si nechala jako povyrazeni, ale rozhodně bych si ho nestehovala domů. Už teď o něm píšeš jak po dvaceti letech utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.25 10:50
@Luboš P píše: Více

Nestará se ani o vlastní, na mě to teda ani náhodou nepůsobí, že by se chtěl starat o zakladatelčino a pomáhat jí. Naopak to na mě působí tak, že si chce na zakladatelce zvyšovat sebevědomí. Už jen to, že svoje dítě vynáší a má pocit, že je dokonalé a to zakladatelčino shazuje. Beztak tou malou chápavostí a nesamostatností myslí to, že potřebuje spát u maminky v posteli a to v jejich situaci žádná nesamostatnost není.
Nenechala bych si takového muže ani na sex, protože bych se s takovým mužem necítila v bezpečí a neužila bych si to.

• Citovat
  • Upravit
105283
31.8.25 12:05
@Petra Star píše: Více

díky…no je vidět, ze každý ten sex ma uplne jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.25 07:48
@Snopy123 píše: Více

Tak na to bych nespolehala. Neter ve svych 14 letech porad spi se sestrou v posteli :roll:

• Citovat
  • Upravit
105283
24.9.25 10:01
@Anonymní píše: Více

nedávno jsem byla svědkem spaní 11leteho v posteli s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
24.9.25 10:15

Zakladatelko: „Partner si svého syna bere jen někdy a když je to na víc dní, tak jsou u babičky s dědou, kteří se postarají.“ 8o
Už jen to by mě odradilo.
Ten se nebude starat- časem ani o vás, ten bude jen komandovat a kritizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7655
24.9.25 12:01

Spí se mnou (necelé 4 roky), ale jak už bylo napsáno několikrát v první řadě bych řešila toho partnera než spaní dcery. To chceš, aby vyrůstala s někým, kdo ji bude shazovat? Takových dětí je mi vždycky strašně líto, že žijí s někým takovým jen proto, že jejich matka nevydrží bez chlapa. A jak píšeš, že už teď je pedant tak to bude jen horší, radši bych byla s dcerou sama dokud nepotkáte někoho fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí