Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Záleží co s ním plánuješ
Ale jestli ho zves k sobě a pak si jdeš lehnout s dcerou nebo dokonce chceš, aby spal s vámi…tak to určitě není pro každého
@Petronelia píše: Více
Já myslela, jestli on u tebe přespává, když máš doma dceru, nebo je dcera u otce v tu dobu.
Takže když přijede, tak ho pošleš někam na gauč?
Není lepší se tedy setkávat jen bez dětí?
Společné spaní dětí s rodičemi je evoluční norma, oddělené spaní poměrně nedávný společenský výmysl. Moje děti spí s námi a to jsou už oba školáci a nic špatného na tom nevidím.
Mimo to, kdyby se mi někdo nakýbloval do života s pocitem, že ho mám stavět nad vlastní malé dítě, které už se musí vyrovnávat s odchodem otce, tak bych ho asi hnala ![]()
Hm, takže o svého syna se vlastně vůbec nestará, a bude ti kafrat do výchovy tvé dcery? Když má syna na víc dní, tak je u babičky a dědy a oni se postarají. Jeho názor, že má být první partner a pak dítě, by pro mě byl jasný signál k rozchodu. V čem jsi ustoupila? A v čem on? Já všeobecně moc nejsem pro spaní s dítětem v posteli, ale ve tvé sitaci tu malou chápu, a v žádném případě bych jí nenutila spát jinde, protože přítel říkal ![]()
@arinecka píše: Více
tak zase ten přítel asi očekává i něco víc než procházky a výlety, a když nic víc není, protože v posteli je dcera, tak je zákonitě naštvaný
@stinga píše: Více
Sim tě. Od kdy je potřeba k sexu jen postel a jen v noci?
@ibis píše: Více
třeba je chlap konzervativní, a ve dne tam asi ta 4letá je pořád
Asi tak…přijít k příteli a on mne poslat pryč, protože v posteli má dítě, tak buď jen bez dětí nebo nic
Tak jasně, holt si musí najít bezdětnou ženu no. Nevím jestli je ta dcera s nimi pořád nebo ne, ale sex může být i jinde než večer v posteli přece.
@ibis píše: Více
Jako když tam má předpokládám celý den dítě a v noci taky?
Slušnej tyránek.
Pošli ho k vodě, jinak uvázneš ve vztahu, kde ti panáček bude šikanovat dceru i tebe.
Deset z deseti red flagů, jakýho vola nebrat.
@Venetia píše: Více
nikde. Protože už teď se ten chlap na to dítě utrhuje.
Je hnusnej i na ni.
Penis mu je přednější než budování vztahu (ne, fakt se nebuduje JEN penisem)… takže se i dost divím, že tady furt řešíte, kde si maj vrznout a vůbec nevidíte, jak hnusně se on k ní chová už teď.
@SaxaL píše: Více
No to je pravda
Zřejmě vytušil, že bude na vedlejší koleji a neustál to.
Tady ten vztah nemá smysl