Ditiaden 4 měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.12.23 16:54

Ditiaden 4 měsíční

Zdravím a prosím nutnou radu trochu tápu :zed:
Děti mají neštovice a do toho velké nachlazení, budou super Vánoce trošku jinak :mrgreen:
Ale otázka máme 4 měsíční miminko nemocná plus už se objevilo pár pupínků :cert:
Volala jsem dr napsal nám léky plus ditiaden že mám dát i malé míň než čtvrtku…já jsem si o ditiadenu četla a nevím, nevím mám celkem strach…
U větších je to samozřejmě jiný čtvrtku nejstarší 12 let dostal jinak by se chudák nevyspal.
Prosím zanechat anonym nechci věci šířit dál… :kytka:
Hezký předvánoční čas :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35582
18.12.23 16:57
@Anonymní píše:
Zdravím a prosím nutnou radu trochu tápu :zed:
Děti mají neštovice a do toho velké nachlazení, budou super Vánoce trošku jinak :mrgreen:
Ale otázka máme 4 měsíční miminko nemocná plus už se objevilo pár pupínků :cert:
Volala jsem dr napsal nám léky plus ditiaden že mám dát i malé míň než čtvrtku…já jsem si o ditiadenu četla a nevím, nevím mám celkem strach…
U větších je to samozřejmě jiný čtvrtku nejstarší 12 let dostal jinak by se chudák nevyspal.
Prosím zanechat anonym nechci věci šířit dál… :kytka:
Hezký předvánoční čas :andel:

Dcera měla neštovice v 6 měsících a dávala jsem ji fenistil kapky. Ditiaden bych tam malýmu miminku nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
18.12.23 17:33

Proč bys jí měla dávat Dithiaden? Ty dáváš jen tak preventivně jakékoliv léky? Jako když bude mít šíleně moc pupínků a nebude moct ani spát, budiž. Ale zatim ji nic není, tak na co? Než teda dělit prášek na osminy, dala bych Fenistil kapky podle váhy a je to, ale jak chceš, no, po jednou to je jedno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
18.12.23 19:07

Fenistil nebo Aerius mozna jeste zyrtec.
Tohle bych nedala. Ja bych vlastne nedala nic krome nuroflex bez konzultace. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.23 07:52

No děkuji za rady :think:
@prejeta_zaba po dnešní noci jsem hotová já :zed: fenistil nepomohl :cert: celou noc nošení a už jsem vyjela kočárem až domů aspoň na chvíli klid… :(
Nevím co dnešní noc :zed: je už chuděra celá osypaná :? Bojujeme už zase ach jo :cert:
Jen tak preventivně určitě léky nedávám poradil mi to dr po telefonu..

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
19.12.23 07:58
@Anonymní píše:
No děkuji za rady :think:
@prejeta_zaba po dnešní noci jsem hotová já :zed: fenistil nepomohl :cert: celou noc nošení a už jsem vyjela kočárem až domů aspoň na chvíli klid… :(
Nevím co dnešní noc :zed: je už chuděra celá osypaná :? Bojujeme už zase ach jo :cert:
Jen tak preventivně určitě léky nedávám poradil mi to dr po telefonu..

Ať ti pro mimco napíše spíš antivirotika než Dithiaden…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.23 08:05

@Anais Brno děkuji já mu stejně jdu za chvíli volat mám o ní hrozný strach :?
Ještě jednu takovou noc a je ze mě chodící zombie :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
19.12.23 08:18
@Anonymní píše:
@Anais Brno děkuji já mu stejně jdu za chvíli volat mám o ní hrozný strach :?
Ještě jednu takovou noc a je ze mě chodící zombie :roll:

Naprosto chápu, když tak bych volala do nejbližší dětské nemocnice já infekční a požádala o antivirotika. Syn je dostal a průběh neštovic byl poklidný. Měl pupínky na očním víčku, dětská mi sama řekla, že pokud se mu objeví pupínky na oku, na sliznicích, v puse a podobně, tak ať voláme o antivirotika… A to mu bylo pět.

• Citovat
  • Upravit
34322
20.12.23 01:10

Dithiaden bych nedala.

Nezbyva nez vydrzet. Antivirotika jsou sice „hezka vec“, ale taky to nejsou lentilky.

Jestli je uz cela osypana, zacne se to lepsit.
Hlavne at hodne pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky