Plačtivé miminko doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
18.12.23 11:41

Plačtivé miminko doma

Holky jdu si pro radu, nebo jestli nemáte někdo podobnou zkušenost, mám šesti týdenní holčičku od porodnice byla napůl na UM dáváme Hipp combiotik, laktace se mi bohužel nerozjela, takže dáváme asi týden plně UM, malá je od narození plačtivá, ale poslední dny je to extrém přijde mi, ze snad od te doby co je jen na tom UM, předtím sice přes den nespala, možná par 15ti minutovek, ale spala alespoň v noci, budila se po třech hodinách na jídlo, trochu ji trápily prdíky, takže se kroutila někdy ji to vzbudilo, některé dny byly horší, ale převážně v noci spala, ale teď ten poslední týden je horor porad pláče úplně hystericky, má třeba tříhodinový záchvat breku, kdy není k utiseni, jak přes den tak v noci, v noci mi přijde, ze by spát chtěla třeba usina a začne plakat nebo spi a hrozne se kroutí, vrtí, prdí a pak začne šílený brek, takže nespala třeba ani hodinu v kuse, ale co nechapeme, byla jsem dost unavená tak si na noc malou vzala mamka a tam byla úplně v klidu i pak pres den když jsme tam byli, krasne spala, klidná, trochu se taky ze spaní prý vrtela, ale spala, to samé u tchyně, také přes den klidná a spala, v autě také spí, v kočárku taktéž, ale jen se zabouchnou dveře naše bytu šílený křik, vůbec to s přítelem nechapeme, myslíte, ze nesedí mlicko změnit? Ale proč je tedy jinde hodná, ještě nás napadá, ze ji tady vadí pes, máme všude chlupy, jsme už zoufalí, teplotou to taky není zkoušeli jsme zvyšovat i snižovat, opravdu nevime čím by to mohlo být chtěli bychom ji nějak pomoct od toho pláče, budu vděčná za jakoukoliv radu. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1773
18.12.23 12:10

@Anet1999 Tak jestli spinká u babiček bez problémů, tak problém bych hledala u vás doma. Musíte zjistit, co mají babičky jinak než vy. Pokud máte možnost dát psa na týden jinam, tak to zkuste. Pořádně vyluxovat a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.23 12:14

Pokud jinde spí, bude problém doma. Zjisti detaily, co s ní jak dělaly babičky jinak, jak krmily, kde dítě spalo atd.. kdyby to byly koliky nebo tak cosi, tak brečí všude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
18.12.23 12:38

Přikláníme se k tomu, že je něco co jí doma nesedí. Může to být i maličkost, vůně, aviváž, postavení i postýlky, možná jenom vaše nervozita 8). Třeba nějaká alergie na psa nebo obecně psinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
18.12.23 12:50

Teda máš husté babičky, že mají přes noc šestitýdenní miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
18.12.23 13:02

Za mě řve, protože je přetažená. Jak uspavate vy a jak uspávaly babičky? Jestli usne v kočáru, tak bych přes den uspávala v kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.12.23 14:27

Může to být cokoliv, moc velké ticho nebo naopak hluk. Teplo zima, světlo nebo naopak potřebuje tlumené světlo. Některé děti špatně spí a potřebuji zatemnovaci závěsy. Vyvetrat před spaním. Vlhčí vzduch. Poptej se babiček na všechny detaily. Ale ten problém bude u vás doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí