Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám chci požádat o radu jak ji říct že to nepotřebuji a tak
@Anonymní píše:
Co kdybys jí řekla „Máňo, hele, díky, ale nepotřebuju to, nám to šlape, a ještě je mi to takový trapný, zrovna s tchyní.“?
@Anonymní píše:Řekni jí něco jako „Chápu, že tě konverzace o sexu vzrušuje, ale mě ne, jasný?“ A budeš mít svatý klid.
A to ja bych to zase manzelovi rekla. Jakoze nechapu, jestli to mysli jeho mama vazne? ![]()
Ahoj, jsem muž, tak snad jen toto..
Asi proto že tvůj manžel něco provalil v rozhovoru s matkou ohledně sexu s tebou.
Asi je nespokojený, a tvá tchýně ti chce dát najevo.. jak tvého manžela uspokojit.
Je to trapný, ale vem to tak. Pokud ho nechceš ztratit.
Promluv si s ním o sexu, třeba že něco plánuješ, aby ti poradil.
To zabírá, my chlapy jsme jednoduchý, představa ženy, že plánuje něco nového v sexu je něco na co myslíme každý den, a pak to nezapomenem do konce svého života.
Tak zkus trochu změny, vykašly se na kamarádky v práci, poděkuj své tchýni, podívej se jí do očí a řekni.. Mám svého manžela ráda a nemusíte mi říkat jak ho uspokojit. Udělám to sama, ještě se bude divit!!! Přeji hezký den a hodně štěstí ☺
A to já bych zase klidně takovou tchyni brala. Mně by to nevadilo, brala bych to s humorem. Respektive, pokud by to bylo v nějakých normálních mezích, tj. nesměla by se o tom bavit stále.
@Adrasteia píše: Řekni jí něco jako „Chápu, že tě konverzace o sexu vzrušuje, ale mě ne, jasný?“ A budeš mít svatý klid.
che, aby se pak spíš nedočkala hovorů na téma, jak se zbavit frigidity
![]()
Pokud to není troll, okamžitě bych ji přerušila s tím, že na tohle téma se nehodlám bavit. I kdybych se měla zvednout a odejít. A manželovi bych to řekla. Fuj ještě že tchýně je úplně normální ![]()
@jihlava 71 píše:
Ahoj, jsem muž, tak snad jen toto..
Asi proto že tvůj manžel něco provalil v rozhovoru s matkou ohledně sexu s tebou.
Asi je nespokojený, a tvá tchýně ti chce dát najevo.. jak tvého manžela uspokojit.
Je to trapný, ale vem to tak.Pokud ho nechceš ztratit.
Promluv si s ním o sexu, třeba že něco plánuješ, aby ti poradil.
To zabírá, my chlapy jsme jednoduchý, představa ženy, že plánuje něco nového v sexu je něco na co myslíme každý den, a pak to nezapomenem do konce svého života.
Tak zkus trochu změny, vykašly se na kamarádky v práci, poděkuj své tchýni, podívej se jí do očí a řekni.. Mám svého manžela ráda a nemusíte mi říkat jak ho uspokojit. Udělám to sama, ještě se bude divit!!! Přeji hezký den a hodně štěstí ☺
A to jako vy chlapi probíráte s matkama svůj sexuální život, jo?? Místo toho, aby si teda chlap promluvil na rovinu s partnerkou, tak jde za máti, ať jeho ženě otevře oči… ![]()
No mezi kamarádama bych to ještě pochopila, ale aby za mnou dospělej syn přišel a jal se mi líčit, jak je neuspokojenej a co by si přál v sexu novýho
,tak by mi asi padla brada.
Natož abych začla tlumočit jeho stesky snaše, včetně toho, abych jí udílela rady co a jak a kde všude já bych…hláška, říkej mu ty hřebče, mě totálně rozsekala, mam dost. To už vidim snachu, jak mi za to děkuje.
Jako já si vždycky myslim, že už mě tu nic nepřekvapí, ale opět…
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím nevím kam se obrátit kamarádky v práci ze mě mají srandu, ale já už se tak nebavím. Moje tchýně mi dává rady ohledně sexu![]()
![]()
, nedávno to bylo třeba že mám svýmu manžovi říkat ty jsi, ale hřebec a bych ho navnadila nebo co a nebo mi popisuje polohy, které praktikuje ona je mi to docela nepříjemné
, ale manželovi to nechci říkat aby se nějak neurazil má svou matku velmi rád ale aby mi dávala rady jak uspojovat mi přijde divný a vyprávěla mi i příběhy kde všude to dělala a máme to taky vyzkoušet no já vás teď prosím o radu. Děkuji moc
Příspěvek upraven 09.06.18 v 10:42
@jihlava 71 provalit muj chlap neco o nespokojenosti v sexu (a vlastne cokoliv o nasem sexu) pred matinkou, tak uz se o nic nebudu snazit. Pripadne stiznosti ma resit se mnou a ne s matkou
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím nevím kam se obrátit kamarádky v práci ze mě mají srandu, ale já už se tak nebavím. Moje tchýně mi dává rady ohledně sexu![]()
![]()
, nedávno to bylo třeba že mám svýmu manžovi říkat ty jsi, ale hřebec a bych ho navnadila nebo co a nebo mi popisuje polohy, které praktikuje ona je mi to docela nepříjemné
, ale manželovi to nechci říkat aby se nějak neurazil má svou matku velmi rád ale aby mi dávala rady jak uspojovat mi přijde divný a vyprávěla mi i příběhy kde všude to dělala a máme to taky vyzkoušet no já vás teď prosím o radu. Děkuji moc
Je to divne, spise mi napada jak zmineno vyse, jestli si ji manzel nestezoval..
@jihlava 71 Nedovedu si představit že bych si jako dcera stěžovala otci že nám to s mužem neklape v posteli
…trochu divný ne??A jestli má teda chlap nějaký problém tak to má říct své ženě..
Zdravím nevím kam se obrátit kamarádky v práci ze mě mají srandu, ale já už se tak nebavím. Moje tchýně mi dává rady ohledně sexu