Divná úchylka, poradíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75500
20.1.19 21:55
@Citronkalekninka píše:
@sirikit a zchopny je taky dobry :lol:

No vidíš, toho jsem si ani nevšimla, jak mi hrkly slzy do očí už při nadpisu. 8o :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
20.1.19 21:56

@Čičorečka ty jsi na emiminu a nemáš sakra žádný názor ? No fuj..

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
20.1.19 22:04
@Citronkalekninka píše:
@sirikit a zchopny je taky dobry :lol:

no co je z Ostravy a co ?

• Citovat
  • Upravit
148273
20.1.19 22:06
@Forest_Gump1 píše:
@Čičorečka ty jsi na emiminu a nemáš sakra žádný názor ? No fuj..

Ano,to je skutečně úchylné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, je to trochu trapný a stydím se za to. Mám přítele, ten je ujetý na pupek, je zchopný se třeba půl hodiny věnovat jenom pupku, je zchopný vymyslet kdo ví co, ze začátku mi to přišlo divný, postupně se mi to začalo celkem líbit, příjde mi, že už i já začínám být ujetá na pupek, může se mi tam hrabat třeba hodinu a mě se to i tak líbí. Je tu někdo, kdo to má stejně? Jaký na to máte názor?

Bože proč? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75500
@Forest_Gump1 píše:
no co je z Ostravy a co ?
Že Ostravaci maju kratke zobaky, to jsem věděla, ale že používají i „z“ namísto „s“, to mi doposud zůstalo utajeno. :oops: :oops: :nevim:
Razovity kraj. :palec: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
20.1.19 22:09
@GabinkaCh píše:
Bože proč? :roll: :roll: :roll:

Chce si zahrát pupendo. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.1.19 22:11
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, je to trochu trapný a stydím se za to. Mám přítele, ten je ujetý na pupek, je zchopný se třeba půl hodiny věnovat jenom pupku, je zchopný vymyslet kdo ví co, ze začátku mi to přišlo divný, postupně se mi to začalo celkem líbit, příjde mi, že už i já začínám být ujetá na pupek, může se mi tam hrabat třeba hodinu a mě se to i tak líbí. Je tu někdo, kdo to má stejně? Jaký na to máte názor?
Úchilka s měkkým I je fakt divná. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
20.1.19 22:13
@sirikit píše: Že Ostravaci maju kratke zobaky, to jsem věděla, ale že používají i „z“ namísto „s“, to mi doposud zůstalo utajeno. :oops: :oops: :nevim:
Razovity kraj. :palec: 8)

A tak si to tak neber. Nikdo není bez chyby.. :andel:

• Citovat
  • Upravit
27254
20.1.19 22:37
@Anonymní píše:

POkud se ti to líbí, tak si to užívej. Pokud se ti to nelíbí, tak si k tomu otevři pravidla českého pravopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.1.19 22:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
20.1.19 22:45

Na to se dá říct jen „A šajnym dank in pupik!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
20.1.19 22:50

myš vidí netopýra. chvíli kouká a pak si říká: hele vole anděl.. a pak že nejsou..

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.1.19 22:52
@sirikit píše:
Gramatická policie. 8)
Ch je tvrdá souhláska, opravte si prosím tu hrubku v nadpisu, nebo budete povolána k nám na služebnu k podání vysvětlení. :cert:

:lol: :kytka: Dalo mi to přes hubu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
75500
20.1.19 23:14
@rokris píše: :lol: :kytka: Dalo mi to přes hubu. :roll:

Vždycky si v podobných případech říkám: "Nelez tam, ovládni se, čemu tím pomůžeš? :nevim: "
Ale nemůžu si pomoct, v pionýru mi vštípili zastávat se slabších a ubližovaných :andel: - a ta čeština v tomto případě plakala fakt usedavě. :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová