Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Citronkalekninka píše:
@sirikit a zchopny je taky dobry
No vidíš, toho jsem si ani nevšimla, jak mi hrkly slzy do očí už při nadpisu.
![]()
@Citronkalekninka píše:
@sirikit a zchopny je taky dobry
no co je z Ostravy a co ?
@Forest_Gump1 píše:
@Čičorečka ty jsi na emiminu a nemáš sakra žádný názor ? No fuj..
Ano,to je skutečně úchylné.
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, je to trochu trapný a stydím se za to. Mám přítele, ten je ujetý na pupek, je zchopný se třeba půl hodiny věnovat jenom pupku, je zchopný vymyslet kdo ví co, ze začátku mi to přišlo divný, postupně se mi to začalo celkem líbit, příjde mi, že už i já začínám být ujetá na pupek, může se mi tam hrabat třeba hodinu a mě se to i tak líbí. Je tu někdo, kdo to má stejně? Jaký na to máte názor?
Bože proč?
![]()
@Forest_Gump1 píše:Že Ostravaci maju kratke zobaky, to jsem věděla, ale že používají i „z“ namísto „s“, to mi doposud zůstalo utajeno.
no co je z Ostravy a co ?
@Anonymní píše:Úchilka s měkkým I je fakt divná.
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, je to trochu trapný a stydím se za to. Mám přítele, ten je ujetý na pupek, je zchopný se třeba půl hodiny věnovat jenom pupku, je zchopný vymyslet kdo ví co, ze začátku mi to přišlo divný, postupně se mi to začalo celkem líbit, příjde mi, že už i já začínám být ujetá na pupek, může se mi tam hrabat třeba hodinu a mě se to i tak líbí. Je tu někdo, kdo to má stejně? Jaký na to máte názor?
@sirikit píše: Že Ostravaci maju kratke zobaky, to jsem věděla, ale že používají i „z“ namísto „s“, to mi doposud zůstalo utajeno.![]()
![]()
Razovity kraj.![]()
A tak si to tak neber. Nikdo není bez chyby.. ![]()
@Anonymní píše:
POkud se ti to líbí, tak si to užívej. Pokud se ti to nelíbí, tak si k tomu otevři pravidla českého pravopisu.
myš vidí netopýra. chvíli kouká a pak si říká: hele vole anděl.. a pak že nejsou..
@sirikit píše:
Gramatická policie.
Ch je tvrdá souhláska, opravte si prosím tu hrubku v nadpisu, nebo budete povolána k nám na služebnu k podání vysvětlení.
Dalo mi to přes hubu. ![]()
@rokris píše:![]()
Dalo mi to přes hubu.
Vždycky si v podobných případech říkám: "Nelez tam, ovládni se, čemu tím pomůžeš?
"
Ale nemůžu si pomoct, v pionýru mi vštípili zastávat se slabších a ubližovaných
- a ta čeština v tomto případě plakala fakt usedavě.
![]()