Gott a zrušený koncert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1086
19.1.19 18:29

nojono, souhlasím, já jsem spíš na mladší takže to nechápu vůbec… ale že je to sympaťák to souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
19.1.19 18:33

Ja nikdy nepochopila,co ty mlady videj na tech starcich.asi penize..me zase nejde do hlavy ten milionar janecek a ma plno bab pritom je hnusnej jak ritni otvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
19.1.19 18:33

@PupuP Ale hlavně je ve věku, kdy se ráno nemusí probudit, aniž by tam musela být vážná nemoc. Prostě tak, stářím. I když může někdo namítnout, že se to může stát i mladému, tak realita je taková, že mladý může, starý musí, jak řekla teta Kateřina. Má malé dcerky, zdá se mi ta situace taková neveselá. Myslím, že se měl usadit daleko dřív, než se ženit v 65 nebo kdy do toho praštil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.1.19 18:34

@Kaci89 me se zrovna docela libi :lol: ale na me je teda taky starej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.1.19 18:34

@Kaci89 teda ne, ze by to byl sex idol, ale neco se mi na nem libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
19.1.19 18:35
@Kaci89 píše:
Ja nikdy nepochopila,co ty mlady videj na tech starcich.asi penize..me zase nejde do hlavy ten milionar janecek a ma plno bab pritom je hnusnej jak ritni otvor.

Mně se Janeček nezdá hnusný, ale zásadním způsobem ujetý. Pánbůh někde na IQ přidal a někdo hodně vzal. Ale on jaký šel, takovou potkal, takže tam je to takové panotikum celkově :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.1.19 18:36

Jinak Gottova zas mlada uz neni. Spis jde do stredniho veku, ale jo Gott je proti ni fakt starej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
19.1.19 18:37

@Kfětoslava Gotta jsem měla dřív ráda, ale vadí mi, že neví, kdy odejít. Už se nedá naživo ani poslouchat. Chápu, že tím žil celý život, ale jednou jít na odpočinek prostě musí a ten nejlepší čas už podle mě prošvihl. Ivana se vdala za idol, prestiž a peníze. Podle mě to neřeší, je ještě relativně mladá, dovolené a vše kolem si v pohodě užívá, do práce nechodí a zajištěná bude do konce života. Je mi teda fest nesympatická, nemám jí ráda od začátku. Rozdíl je mezi nima snad 37 let, to mi přijde fakt hrozný a nechtěla bych to, ani kdyby to byl Brad Pitt ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
19.1.19 18:38
@Šarlota4 píše:
Jinak Gottova zas mlada uz neni. Spis jde do stredniho veku, ale jo Gott je proti ni fakt starej.

Tak podle něho je úplná dorostenka. 42 je furt ještě mladá, střední věk začíná ve 45 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
19.1.19 18:38

Me teda prijde jak slizoun holky :mrgreen: ale zase takovej Roden ten ma nejaky charisma pro me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.1.19 18:40

@Kaci89 ten se mi taky libi :D ale taky starej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
19.1.19 18:41

@Šarlota4 to je ale kdyby nebylo zbyti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
19.1.19 18:41

Gott mel jit s gracii do duchodu uz pred deseti lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.1.19 18:42

@Kfětoslava vsak pisu, ze jde spis uz do stredniho veku. Nerikam, ze je stara baba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
19.1.19 18:42
@Monchichik píše:
@Kfětoslava Gotta jsem měla dřív ráda, ale vadí mi, že neví, kdy odejít. Už se nedá naživo ani poslouchat. Chápu, že tím žil celý život, ale jednou jít na odpočinek prostě musí a ten nejlepší čas už podle mě prošvihl. Ivana se vdala za idol, prestiž a peníze. Podle mě to neřeší, je ještě relativně mladá, dovolené a vše kolem si v pohodě užívá, do práce nechodí a zajištěná bude do konce života. Je mi teda fest nesympatická, nemám jí ráda od začátku. Rozdíl je mezi nima snad 37 let, to mi přijde fakt hrozný a nechtěla bych to, ani kdyby to byl Brad Pitt ;) .

Souhlasím. S tím, že neví, kdy odejít, to je strašně těžké, je to jeho vášeň. Je to stejné, jako spousta mužů neví, kdy odložit řidičák, protože to už nezvládnou, tak to je. Je to hodně těžký krok, opustit to, v čem celou dobu žil, kdo to dokáže, ten je frajer. Mám poslední CD Hegerové a ta odešla v pravý čas, na tom posledním CD jde už slyšet, jak hodně má stařecký hlas a ač při šansonech to až tak nevadí, tak už sama tehdy naznala, že to už nedá a přitom perfektně vše ještě udýchala, držela rytmus, vše parádní, ale odešla jak dáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová