Divné barvy při focení

5206
16.12.13 17:59

Divné barvy při focení

Ahoj.
Našel by se tady někdo kdo se trochu vyzná ve fotoaparátech?
Můj foťák začal nějak stávkovat a když použiji blesk nebo je okolní světlo dost jasné vyfotí se mi fotky, kde na nejsvětlejších místech mám oranžovou, žlutou nebo fialovou barvu :pocitac: Přikládám foto jak fotka vypadá :nevim:
Už fakt nevím co s tím…kdysi mi foťák ukázal černě přesvětlená místa, ale pouze to černě zablikalo a na výsledné fotce se to nezobrazilo. :think:
Opravdu už si s tím nevím rady…dala jsem foťák i do výchozího nastavení a stejně to dělá pořád :pocitac:
Nenašel by se někdo kdo by mi byl schopný trošku poradit co by to mohlo dělat?
Když na to nepřijdu odnesu ho do servisu, ale to se mi zrovna před Vánoci kdy budeme teda fotit dost moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1614
16.12.13 18:26

Zkontorluj si nastaveni, v tom vetsinou byva hacek, hlavne o jakej druh fotaku se jedna? Nemas nahodou Nikon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
16.12.13 18:31

Je to Panasonic Lumix DMC-FZ50. Právě že přesně nevím co v tom nastavení mám za parametr změnit :nevim:
Nastavila jsem foťák do továrního nastavení s tím, že se problém vyřeší a problém zůstal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.12.13 19:11

To bych viděla na opravnu, asi to není věc, která se dá jen tak odstranit přenastavením :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
16.12.13 19:18

@smudlinky :,( No asi mi nic jiného nezbude no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
16.12.13 19:22

Chyba čipu, to je na opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
16.12.13 19:23

Cena neodhadnutelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.13 19:30

@Majka12 tohle není nastavením, chyba je v elektronice. Oprava se moc nevyplatí, porozhlédni se po novém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
16.12.13 19:37

@Allons-y Děkuji…no aspoň teda vím, že hrabat se v nastavení je už asi pro tento foťák zbytečné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
16.12.13 19:45

Asi blbá otázka, ale mohla jsem to zapříčinit já nějakým špatným používáním nebo prostě došlo na,,unavu" materiálu? Jako myslím, že jsem na něho celkem opatrná tak jenom abych měla čisté svědomí před manželem, že jsem ho neodrovnala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák