Divné pohyby 32.týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.7.12 08:24

divné pohyby 32tt

Holky, prosím o radu… Poslední dva dny cítím pohyby slabší, tedy ani to známé vlnění bříška není intenzivní, žádné bouličky jako před dvěma týdny… no tedy říkám si, zda je, nebo není normální? Žádného akrobata nečekám:-D ale ty poslední pohyby se mi zdají trochu tlumené… Měla jste některá?? Předem děkuji za odpovědi:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.7.12 08:28

Ještě chci doplnit že dnes v noci jsem se vzbudila a měla jsem tendenci malýho vzbudit, no šťourání prsty a šimrání tedy nezabralo…mám Angel Sounds, takže poslech srdíčka a pak trochu klidu…Už asi trochu šílím, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
15.7.12 08:30

@kikinecka23 jak miminku ubývá prostoru, tak se hýbe čím dál tím méně. Je to tedy normální. Pokud si ale nejsi jistá a jsi nervozní, tak zajdi na pohotovost nebo zítra ke svému gyndr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.7.12 08:31

Pokud se bojíš zajdi k mudr. já tam byla pořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.7.12 08:34

Kliiid pokud máš Angelsound a slyšíš srdícko tak je to v pořádku…měla jsem to samé s malou, kolikrát třeba dva dny jsem cítila jen třeba 3× za den takové lehké šťouchnutí ale nic intenzivního…taky jsem z toho byla nervní, ale ten třetí den se zase rozpohybovala…nějaký den dva klidu :nevim:
Teď ke konci těhu ty pohyby ucítíš míň a míň, mimi už nebude mít tolik místa.
Takže jak říkám…malá měla třeba i dva dny takovýho klidu kdy jsem klepala s bříškem, šťouchala…a vždycky jen taková laxni odezva. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
15.7.12 09:00

Ahoj, když jsem byla těhotná minulý rok, tak si pamatuji, že po 30.tt pohybů bylo méňě a méňe…kolikrát jsem musela taky šťouchat, abych se uklidnila, ale doktorka mi na to řekla, že je to tak v pořádku…mimčo má málo místa tak už nebude dělat akrobatické kousky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
15.7.12 09:16

Já si taky myslím, že je to tím, že tam nemá už tolik místa. Mě se malá rozpohybovala vždycky, když jsem si dala kousek čokolády nebo něčeho sladkého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
15.7.12 09:31

Ja jsem slysela ze se muze nako natocit smerem do bricha a kope dovnitr, jsem ve 28tt a taky mi to zaclo delat ze byl driv aktivni jak blazen a najednou ani nevim a kdyz pak citim pohyb tak uz nevim jestli jsem si ho nevysnila…ale me pomaha pustit hudbu kde jsou vyrazne bubny a za chvili jede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.7.12 09:49

Tak čím blíže k porodu, tím méně pohybů. Mimčo roste, má tam stísněný prostor, nemá místo. Jinak taky záleží, jak je natočené, klidně může mít nožky směrem do břicha, jak už tady zaznělo a pak samozřejmě nic necítíš. Mimina v břichu mají taky stavy bdění a spánku. Může zkrátka jen dospávat. Já teda pohyby měla tlumenější vždycky, malej byl celkem kliďas, takže třeba se nehýbal celý víkend - respektive jsem ho já necítila a nevzbudil ho ani budík u břicha, občas zabíralo, když jsem si s tím břichem trochu zatřásla, ale kolikrát fakt nereagoval a zkrátka jen tvrdě spinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
15.7.12 11:16

Mam asi divny dite ale mele sebou porad stejne silene…nekdy to az boli…asi mu nedostatek mista fakt nevadi :mrgreen: co byhc obcas dala za to aby bylo v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.2.13 09:54

AHoj,

vím, že je to srarší diskuze, ale jsem za ní ráda. Jsem 32+3 a pohyby taky nic moc, sem tam nějaké převalení a vyboulení. Malá nikdy intenzivně nekopala, od začátku je kliďas. Občas se stane že se mi klepe břicho ale já to necítím jen vidím. Naposledy na UTZ ležela na boku, může kopat dovnitř a proto to méně cítím?? Ve 3Ott byla dle UTZ 32+3. Tak asi už tam nemá moc místa. V pátek jsem byla na kontrole a vše ok. Jen denně čekám na pohyb abych byla klidná :o). Od 8.jdu na MD a nedokážu si představit sedět doma a pozorovat se :roll:

díky za „vyslechnutí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.2.13 10:43

Ahojky-pokud jsi 32+3tak to bud v klidu, tam je ještě plno místa. A stím klepáním bříška to mívám taky, když jsem to měla poprvé, tak mě to celkem i vystrašilo a na ultraz.bylo vždy všechno o. k. a klepání bylo aspon jednou za den. Já jsem měla ve 32týdnu váhový odhad 1620gramů. takže to je ještě prtátko. Nejvíce nabírá ke konci.
Je fakt, že největší problém je ten, když je čĺověk už doma a to se pak moc pozoruje a tím pádem stresuje. Já jedu tet 40 týden a už jsem nervozní, kdy to vypukne. Už bych to měla ráda za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.2.13 12:33

@kotýsek JJ toho se taky děsím, že až budu doma tak se budu pozorovat. Ona se malá ozve párkrát za den, jinak nic. Ve 30tt jsme dle UTZ měli odhad váhy 2013g a že je o dva týdny napřed. Mě jen pak děsí jak všichni píšou o kopancích a my nic. Klídeček a sem tam se zavrtí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.2.13 16:48

@Jana0703 -nějaké velké kopance být nemusí- to jsou potom ty hyperaktivní miminka. Bud ráda, že o ni víš-že dá o sobě vědět-bude to hodný miminko.Moje kamarádka nadávala, že nosí v sobě lenocha, že dá o sobě vědět, tak jednou za den. A opravdu, narodil se ji totálně klidný a pohodářský chlapeček. Jak roste, tak je hrozně šikovný a vše dělá s rozvahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.2.13 17:13

@kotýsek jé tak to jsi mě uklidnila, mě se taky ozve sem tam, jeden den víc, jindy zase méně. Záleží i na tom co dělám, v práci už budu jen týden a pak doma. Pak jsem ráda za každý pohyb. Děkuji a hezký večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí