Divné přirození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
27.2.19 19:18

Měřit penis? Tohle fakt vypadá na trolla. Málokterá (i v dlouhodobém vztahu) je schopná měřit nádobíčko. Ještě tak z nějakého hecu, když ji vyprovokuje muž, ale sama od sebe? A navíc na začátku vztahu a před prvním sexem? Sorry, ale nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
27.2.19 19:27

Uvedené rozměry jsou zoufale malé i na ženu, natož na chlapa! Když má někdo oba rozměry takhle ukrutně potlačené, tak by měl spáchat sebevraždu a nepřekážet v genofondu opravdovým mužům s rozměry, za které není třeba se stydět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.2.19 19:30
@Chauvinist píše:
Uvedené rozměry jsou zoufale malé i na ženu, natož na chlapa! Když má někdo oba rozměry takhle ukrutně potlačené, tak by měl spáchat sebevraždu a nepřekážet v genofondu opravdovým mužům s rozměry, za které není třeba se stydět :nevim:

Prosím tě, to by tady nikdo nezůstal. :lol: :lol: :lol: vy chlapi se přeceňujete. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
27.2.19 19:32
@Amelie30 píše:
Prosím tě, to by tady nikdo nezůstal. :lol: :lol: :lol: vy chlapi se přeceňujete. :*

Já bych zůstal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
27.2.19 19:36

Fakt jsi mě pobavil(a) s tím měřením :potlesk: Chlapovi mě nikdy výbavičku měřit nenapadlo :lol: Ale tak ze zvědavosti jsem teď změřila svůj vibrátor a obvod cca 10 cm, což mi připadá v pohodě. Teda ten vibrátor mi nepřijde jako tužka :lol: Ale já taky nemám nějakou mega širokou vagínu :nevim: Vím podle velikosti menstruačního kalíšku, který nosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.2.19 19:40
@Chauvinist píše:
Já bych zůstal :P

To chce změřit odpovídajícím meřidlem, ne jen odhadem, rybáři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.2.19 19:41
@Chauvinist píše:
Uvedené rozměry jsou zoufale malé i na ženu, natož na chlapa! Když má někdo oba rozměry takhle ukrutně potlačené, tak by měl spáchat sebevraždu a nepřekážet v genofondu opravdovým mužům s rozměry, za které není třeba se stydět :nevim:

Když měříš čur.ka, tak musíš měřit mezi nohama, ne výšku postavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
27.2.19 19:42
@Amelie30 píše:
To chce změřit odpovídajícím meřidlem, ne jen odhadem, rybáři. :mrgreen:

Bez 90 centimetrů rovnej metr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 19:44

Tak asi jsme každá jiná no, mě tohle nikdy blbý nepřipadalo a přeměřila jsem každému chlapovi se kterým jsem něco měla 8o Nevím co je na tom divnéhi, prostě mě zajímají rozměry :lol: ano, sex ještě nebyl a taky s tím ani nijak nespěcháme protože o to víc se na to těšíme :oops: i když nevím co čekat :lol:

• Citovat
  • Upravit
23436
27.2.19 19:45
@Amelie30 píše:
To chce změřit odpovídajícím meřidlem, ne jen odhadem, rybáři. :mrgreen:

By ti nemuselo stačit pásmo :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 19:47
@Calendulka píše:
Fakt jsi mě pobavil(a) s tím měřením :potlesk: Chlapovi mě nikdy výbavičku měřit nenapadlo :lol: Ale tak ze zvědavosti jsem teď změřila svůj vibrátor a obvod cca 10 cm, což mi připadá v pohodě. Teda ten vibrátor mi nepřijde jako tužka :lol: Ale já taky nemám nějakou mega širokou vagínu :nevim: Vím podle velikosti menstruačního kalíšku, který nosím…

No jo, ale vibrátor vibruje, to je zase o něčem jiným, zkus si ho vzít jen tak do pusy a nebo do ruky :lol:

• Citovat
  • Upravit
4019
27.2.19 20:06
@Chauvinist píše:
By ti nemuselo stačit pásmo :P :mrgreen: :mrgreen:

Myslím, že by mi stačilo prvních 10 cm. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.2.19 20:07
@Kriss Tina píše:
Bez 90 centimetrů rovnej metr :mrgreen:

Asi tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
27.2.19 20:34

Taky přeměřuji, nechápu ten zdejší údiv :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.2.19 20:39
@warita píše:
Kdyz jsem byla mlada, tak jsem byla dost hubena a prsa primerene drobne k postave, cili nula nula prd ale ze bych je nejak premerovala, to teda ne. Ti chlapy maj fakt problemy…

Máte v genech být v rodině tak hubení?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová