Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Macik.S píše:
Ta představaMěsíc spolu a už na něj vytahuješ metr
![]()
Chudák
Metr a šupleru ![]()
No tak to si jdu pro metr a večer budu měřit tátovu nudli
A zdejším chlubilům bude stačit šuplera
![]()
@ivašot. píše:
Možná má divné přirození, ale ještě daleko divnější musela být situace, kdy jsi vytáhla metr…
nemám co říct k příspěvku,ale pardon toto mě rozsekalo
![]()
Neříkám že mi ta velikost vadí, přijde mi roztomilej
jen mě trochu zaráží že se mu nemůžu podívat ani na žalud, což mormální není
a navíc si myslím že ho to bude bolet když ho do mě strčí ![]()
@Klopotkova píše:
Máte v genech být v rodině tak hubení?
ano, proc?
@Klopotkova píše:
To se někdo má.
jo, vydrzelo to do nejakych 32, pak to slo do kytek. Stale jsem vcelku stihla, ale uz to neni to, co to byvalo. Manzel je taky stihly jako proutek, takze nase dcerka snad dostane dobre geny.
@warita píše:
jo, vydrzelo to do nejakych 32, pak to slo do kytek. Stale jsem vcelku stihla, ale uz to neni to, co to byvalo. Manzel je taky stihly jako proutek, takze nase dcerka snad dostane dobre geny.
Kolik je dcerce?
![]()
@Chauvinist píše:
Kolik je dcerce?![]()
![]()
![]()
zatim pouze 2 roky, takze pevne doufam ne tvoje vekova skupina.
@warita píše:
zatim pouze 2 roky, takze pevne doufam ne tvoje vekova skupina.
No, tak to bude třeba být ještě pár let trpělivý
![]()
Poznámka pod čarou: pořád mám v paměti historku, kterak jsem v těch skoro-dvaceti starší kamarádce, která v té době úspěšně zabřezla, zvěstoval, že až její dcéra nebude pod zákonem, že se ozvu. Když jsem se jí nějaký rok zpět opravdu ozýval, trápila mě depka, kterak to letí a že mládí je definitivně pryč ![]()
@Anonymní píše:
Tak asi jsme každá jiná no, mě tohle nikdy blbý nepřipadalo a přeměřila jsem každému chlapovi se kterým jsem něco mělaNevím co je na tom divnéhi, prostě mě zajímají rozměry
ano, sex ještě nebyl a taky s tím ani nijak nespěcháme protože o to víc se na to těšíme
i když nevím co čekat
@Bandii píše:
Taky přeměřuji, nechápu ten zdejší údiv.
@iila píše:![]()
![]()
![]()
Jasně, na rande jedině s krejčovským metrem, co kdyby byl sex, že…
takhle jsem to zase nemyslela…![]()
@Chauvinist píše:
No, tak to bude třeba být ještě pár let trpělivý![]()
Poznámka pod čarou: pořád mám v paměti historku, kterak jsem v těch skoro-dvaceti starší kamarádce, která v té době úspěšně zabřezla, zvěstoval, že až její dcéra nebude pod zákonem, že se ozvu. Když jsem se jí nějaký rok zpět opravdu ozýval, trápila mě depka, kterak to letí a že mládí je definitivně pryč
lol ![]()
A jak reagovala kamaradka?
@warita píše:
lolA jak reagovala kamaradka?
Pochopitelně to proběhlo v přátelském duchu, jen jsem si na tu 18 let starou historku vzpomněl a říkal jsem si, jak rychle to letí, že to, co sem v té době považoval za totální sci-fi se stalo realitou mávnutím ruky ![]()
Měřit se to dá třeba okrajem trika a metr přijde na řadu až off-line. ![]()
edit: „Předklání“ se?
Za sebe bych mu doporučil frenulotomii. Ale asi se mu to bude těžko říkat. ![]()
Příspěvek upraven 18.03.19 v 21:23