Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jsi to s ním nezkusila a už stahuješ kalhoty před brodem. Až to s ním zkusíš, tak zjistíš, jestli vyhovuje nebo ne.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nedalo mi to a musím se s váma podělit o jednu moji zkušenost.Mám skoro měsíc nového partnera, no když jsem mu poprvé sáhla do kalhot a začala mu ho…
tak mi připadal strašně tenký a navíc mu nešel přetahovat.. Nic jsem mu neříkala nějak jsem to nechtěla s ním řešit abych nebyla za blbku
Při druhé příležitosti jsem byla zvědavá a chtěla ho vidět tak jsem mu ho vzala do pusy, ale když jsem ho chtěla jakoby „ohrnout“ tak to nešlo
vylezla jen špička…přitom se normálně udělal..Vím že se jedná nejspíš o fimózu, ale nechci se ho na nic takového ptát. Navíc on dělá jakoby nic
jo a taky mě zajímal ten obvod, tak jsem s údivem dělala že mě zajímá kolik mu měří na délku protože dlouhý je dost) 17cm, no a zároveň jsem mu přeměřila i obvod 12cm.. Což mi přijde strašně málo a bojím se že ho neucitím při sexu
Měla jste někdo partnera s podobným vybavením? Jinak je to super muž
Spíš mi příjde, že píšeš o sobě. Ze by jsi už po měsíci měl/a takhle změřeno?
@Azeretereza píše:
To je síla, nikdy mě nenapadlo chlapovi měřit pinďoura
Mě taky ne, ani dlouholetému partnerovi, natož po měsíci a na to abych to změřila od oka fakt odhad nemám ![]()
@Azeretereza píše:
natož ještě před prvním stykem … wau ![]()
@Azeretereza píše:
Nečekala jsem takové reakce, omlouvám se pokud jsem vás pohoršila
jde o to že ho má opravdu jak tužku ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nedalo mi to a musím se s váma podělit o jednu moji zkušenost.Mám skoro měsíc nového partnera, no když jsem mu poprvé sáhla do kalhot a začala mu ho…
tak mi připadal strašně tenký a navíc mu nešel přetahovat.. Nic jsem mu neříkala nějak jsem to nechtěla s ním řešit abych nebyla za blbku
Při druhé příležitosti jsem byla zvědavá a chtěla ho vidět tak jsem mu ho vzala do pusy, ale když jsem ho chtěla jakoby „ohrnout“ tak to nešlo
vylezla jen špička…přitom se normálně udělal..Vím že se jedná nejspíš o fimózu, ale nechci se ho na nic takového ptát. Navíc on dělá jakoby nic
jo a taky mě zajímal ten obvod, tak jsem s údivem dělala že mě zajímá kolik mu měří na délku protože dlouhý je dost) 17cm, no a zároveň jsem mu přeměřila i obvod 12cm.. Což mi přijde strašně málo a bojím se že ho neucitím při sexu
Ještě nebyl sex a už ho strkas do pusy?
@Anonymní píše:
Nečekala jsem takové reakce, omlouvám se pokud jsem vás pohoršilajde o to že ho má opravdu jak tužku
Možná má divné přirození, ale ještě daleko divnější musela být situace, kdy jsi vytáhla metr…
Kdyz jsem byla mlada, tak jsem byla dost hubena a prsa primerene drobne k postave, cili nula nula prd ale ze bych je nejak premerovala, to teda ne. Ti chlapy maj fakt problemy…
@Anonymní píše:
Nečekala jsem takové reakce, omlouvám se pokud jsem vás pohoršilajde o to že ho má opravdu jak tužku
A to já tě chápu, jeden z mých partnerů nebyl zrovna velký a často jsem při sexu měla pocit, že mi něco chybí, ať se snažil, jak chtěl. Zároveň pokud ten sex nezkusíš, tak vědět nebudeš. Proč jste to ještě nezkusili, když intimní jste docela byli?
Sex je v partnerství hodně důležitý a pokud už po měsíci ti přijde, že tvůj potencionální partner vypadá divně a je ti to na překážku, tak je možná lepší to ukončit dřív, nežli později…
@Macik.S poměrně nedávno tu byla jedna, která chtěla poprosit svého ex o rozměry, aby se jí přeměřil, protože ji vyhovoval
asi plánovala hledat nového chlapa se stejnou velikostí, takže já se téhle diskuzi ani nedivím ![]()
Dobrý večer, nedalo mi to a musím se s váma podělit o jednu moji zkušenost.
Mám skoro měsíc nového partnera, no když jsem mu poprvé sáhla do kalhot a začala mu ho…