Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky chtěla sem se zeptat zda se dani změnit jen na jeden den vycházky? Potrebuju někam odjet a bohužel vycházky mám od 13 h až tak pokud se daji změnit jen na jeden den vycházky děkuji.
Ne, to se určitě nedají. Maximálně můžeš zavolat lékařce, co ti vystavila neschopenku, vysvětlit jí svůj problém a třeba by tě v případě návštěvy kryla (mohla by ti zpětně dát razítko, že jsi byla na kontrole). Ovšem samozřejmě záleží na typu nemoci, jestli máš být v klidu doma v posteli, tak ti tohle těžko posvětí ![]()
Zkusila bych zavolat lékaři, co neschopnost vystavil..
Mně řekli, že si to můžu měnit, jak budu chtít..
@unuděná píše:
Ne, to se určitě nedají. Maximálně můžeš zavolat lékařce, co ti vystavila neschopenku, vysvětlit jí svůj problém a třeba by tě v případě návštěvy kryla (mohla by ti zpětně dát razítko, že jsi byla na kontrole). Ovšem samozřejmě záleží na typu nemoci, jestli máš být v klidu doma v posteli, tak ti tohle těžko posvětí
Nooo , v klidu být nemusím 😀 jsem těhotná ale vše je v pořádku no zkusím to jde mi jen o jeden den ze bych potřebovala místo odpoledne už ráno ![]()
@Anonymní píše:
Nooo , v klidu být nemusím 😀 jsem těhotná ale vše je v pořádku no zkusím to jde mi jen o jeden den ze bych potřebovala místo odpoledne už ráno
Aha, další těhotenství jako nemoc
Normálně brnkni na gyndu a zeptej se. Navíc i kdyby na tebe v té době přišli, tak prvně dostaneš jen upomínku, až podruhé se to řeší krácením nemocenské.
@Anonymní píše:
Nooo , v klidu být nemusím 😀 jsem těhotná ale vše je v pořádku no zkusím to jde mi jen o jeden den ze bych potřebovala místo odpoledne už ráno
Tak a teď tady čekej lavinu komentářů, proč jsi jako na PN když jsi těhotná a nic ti neni ![]()
Jinak bych taky zkusila zavolat Dr. a domluvit se s nim.
![]()
@Anonymní píše:
Ježíš, to si neměla psát
![]()
@Vercsi148 píše:
Ježíš, to si neměla psát![]()
Přesně
Ukamenování za 3, 2, 1… ![]()
Jestli je vše v pořádku, tak doktorka fakt bude nadšená… Kejvne jedny tehuli a ta ji teď bude volat, že chce na víkend změnit vycházky na chatu, v pátek posunout čas a v létě přepsat k moři
Moje doktorka má zásadu jednou změnit a dost, takže fakt záleží na daném lékaři a jestli se chce věnovat pacientkam nebo každý den pěti tehulim zařizovat a přepisovat vycházky, mají s tím celkem agendu ![]()
@Vercsi148 píše:
Ježíš, to si neměla psát![]()
Třeba dělala v masokombinátu ![]()
Jsem na neschopence protože jsem po IVF , a za druhé v práci taham tezky bedny což logicky bych dělat nemohla tak proto neschopenka
a jedna se mi jen o jeden den , ze musím jet pryč kvůli tatkovi
toje cele :
rinning:
@unuděná píše:
Třeba dělala v masokombinátu
Přesně, já třeba dělala v Nowacu a tam je rizikové od prvního dne jasné..
Tahat 20kg bedny masa.. lézt do -40´C, nehledě na ty rizika tam.. kdy něco spadne, mašina se zblázní.. ![]()
@Anonymní píše:
Jsem na neschopence protože jsem po IVF , a za druhé v práci taham tezky bedny což logicky bych dělat nemohla tak proto neschopenkaa jedna se mi jen o jeden den , ze musím jet pryč kvůli tatkovi
toje cele :
![]()
rinning:
taky jsem po IVF byla doma, v tomhle případě to fakt člověk nechce podcenit..
Ahojky chtěla sem se zeptat zda se dani změnit jen na jeden den vycházky? Potrebuju někam odjet a bohužel vycházky mám od 13 h až tak pokud se daji změnit jen na jeden den vycházky děkuji.