Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No prave , daly mi neschopenku sami od sebe , aniz bych něco říkal už od transferusnažení otěhotnět skoro 3 roky a když se konečně zadari tak to chce být opatrnější …
Já měla neschopenku už od stimulace.. bála jsem se protržení folikul, i když jsem se moc snažila se v práci šetřit, prostě to nešlo.. nehledě na to píchání injekce ve stejnou dobu.. já nikdy nevěděla, kolik bude práce a jestli vůbec domu přijdu ![]()
@Nikolka1122 píše:
Já měla neschopenku už od stimulace.. bála jsem se protržení folikul, i když jsem se moc snažila se v práci šetřit, prostě to nešlo.. nehledě na to píchání injekce ve stejnou dobu.. já nikdy nevěděla, kolik bude práce a jestli vůbec domu přijdu
Jo ty injekce to bylo “super “😀 mě se potom rozjel hyperstimulacni syndrom tak sem si par dni polezela v nemocnici… 🤨ale naštěstí tuk tuk teď je vše dobre už jedu 26tyden ![]()
To je super to moc gratuluju.. nám to bohužel nevyšlo.. tak jsme to odložili a po 5ti měsících jsem změnila práci a bum, jsem 20tt a pořád nechápu, jak to
ale aspoň mám práci, kde bych mohla být klidně do porodu ![]()
@Nikolka1122 píše:
To je super to moc gratuluju.. nám to bohužel nevyšlo.. tak jsme to odložili a po 5ti měsících jsem změnila práci a bum, jsem 20tt a pořád nechápu, jak toale aspoň mám práci, kde bych mohla být klidně do porodu
Tak to mi je lito ze poprvé to nevyšlo , :/ tak hlavní je ze to vyšlo , teď a přeju co nejklidnejsi a nejpohodovejsi těhotenství !
také bych šla nejraději do práce chybí mi ![]()
@Anonymní píše:
Tak to mi je lito ze poprvé to nevyšlo , :/ tak hlavní je ze to vyšlo , teď a přeju co nejklidnejsi a nejpohodovejsi těhotenství !také bych šla nejraději do práce chybí mi
Dej nám vědět, co ti řekla doktorka ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Dej nám vědět, co ti řekla doktorka
Volala jsem sestre na jeden den mi to změnila , od 10 do 16 h ![]()
@Anonymní píše:
Nooo , v klidu být nemusím 😀 jsem těhotná ale vše je v pořádku no zkusím to jde mi jen o jeden den ze bych potřebovala místo odpoledne už ráno
Vycházky stanoví lékař (a je omezen je délkou a jejich dobou) a určitě mu nic nebrání je měnit. Nechápu proč se někdo na to ptá tady. Když lékař řekne, že to změnit nejde, tak dotyčná začne tlouci do stolu s tím, že se ptala na e-miminu.
@Anonymní píše:
Volala jsem sestre na jeden den mi to změnila , od 10 do 16 h
super ![]()
@Luboš P píše:
Vycházky stanoví lékař (a je omezen je délkou a jejich dobou) a určitě mu nic nebrání je měnit. Nechápu proč se někdo na to ptá tady. Když lékař řekne, že to změnit nejde, tak dotyčná začne tlouci do stolu s tím, že se ptala na e-miminu.
Poradily jsme, ať se domluví s doktorem.. někomu to změnili, někomu ne.. ![]()
Kazdeho vec. Jde to. Mne to menila na dva dny. Jela jsem na chalupu, vyvetrat se. Akorat musi vyplnit lejstro. A poslat na socku. Neni to tak strasny hele
. A jsi kryta, zes to ohlasila. ![]()
@Nikolka1122 píše:
super
Sice už jednou kontrola , u mě byla ale náhoda je blbec ![]()
@lolink píše:
Kazdeho vec. Jde to. Mne to menila na dva dny. Jela jsem na chalupu, vyvetrat se. Akorat musi vyplnit lejstro. A poslat na socku. Neni to tak strasny hele. A jsi kryta, zes to ohlasila.
Jasne a kdyz to tam sestra neposle, tak to bude prokazovat jak?
No prave , daly mi neschopenku sami od sebe , aniz bych něco říkal už od transferu
snažení otěhotnět skoro 3 roky a když se konečně zadari tak to chce být opatrnější …