Daji se změnit na den vycházky ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.19 12:07
@Nikolka1122 píše:
taky jsem po IVF byla doma, v tomhle případě to fakt člověk nechce podcenit..

No prave , daly mi neschopenku sami od sebe , aniz bych něco říkal už od transferu :) snažení otěhotnět skoro 3 roky a když se konečně zadari tak to chce být opatrnější …

• Citovat
  • Upravit
Nikolka1122
27.2.19 12:09
@Anonymní píše:
No prave , daly mi neschopenku sami od sebe , aniz bych něco říkal už od transferu :) snažení otěhotnět skoro 3 roky a když se konečně zadari tak to chce být opatrnější …

Já měla neschopenku už od stimulace.. bála jsem se protržení folikul, i když jsem se moc snažila se v práci šetřit, prostě to nešlo.. nehledě na to píchání injekce ve stejnou dobu.. já nikdy nevěděla, kolik bude práce a jestli vůbec domu přijdu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 12:11
@Nikolka1122 píše:
Já měla neschopenku už od stimulace.. bála jsem se protržení folikul, i když jsem se moc snažila se v práci šetřit, prostě to nešlo.. nehledě na to píchání injekce ve stejnou dobu.. já nikdy nevěděla, kolik bude práce a jestli vůbec domu přijdu :D

Jo ty injekce to bylo “super “😀 mě se potom rozjel hyperstimulacni syndrom tak sem si par dni polezela v nemocnici… 🤨ale naštěstí tuk tuk teď je vše dobre už jedu 26tyden :)

• Citovat
  • Upravit
Nikolka1122
27.2.19 12:14

To je super to moc gratuluju.. nám to bohužel nevyšlo.. tak jsme to odložili a po 5ti měsících jsem změnila práci a bum, jsem 20tt a pořád nechápu, jak to :D ale aspoň mám práci, kde bych mohla být klidně do porodu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 12:16
@Nikolka1122 píše:
To je super to moc gratuluju.. nám to bohužel nevyšlo.. tak jsme to odložili a po 5ti měsících jsem změnila práci a bum, jsem 20tt a pořád nechápu, jak to :D ale aspoň mám práci, kde bych mohla být klidně do porodu :D

Tak to mi je lito ze poprvé to nevyšlo , :/ tak hlavní je ze to vyšlo , teď a přeju co nejklidnejsi a nejpohodovejsi těhotenství ! :) také bych šla nejraději do práce chybí mi :D

• Citovat
  • Upravit
26747
27.2.19 12:23
@Anonymní píše:
Tak to mi je lito ze poprvé to nevyšlo , :/ tak hlavní je ze to vyšlo , teď a přeju co nejklidnejsi a nejpohodovejsi těhotenství ! :) také bych šla nejraději do práce chybí mi :D

Dej nám vědět, co ti řekla doktorka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 12:25
@Bubla_Bučková píše:
Dej nám vědět, co ti řekla doktorka ;)

Volala jsem sestre na jeden den mi to změnila , od 10 do 16 h :)

• Citovat
  • Upravit
5113
27.2.19 12:25
@Anonymní píše:
Nooo , v klidu být nemusím 😀 jsem těhotná ale vše je v pořádku no zkusím to jde mi jen o jeden den ze bych potřebovala místo odpoledne už ráno :)

Vycházky stanoví lékař (a je omezen je délkou a jejich dobou) a určitě mu nic nebrání je měnit. Nechápu proč se někdo na to ptá tady. Když lékař řekne, že to změnit nejde, tak dotyčná začne tlouci do stolu s tím, že se ptala na e-miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolka1122
27.2.19 12:26
@Anonymní píše:
Volala jsem sestre na jeden den mi to změnila , od 10 do 16 h :)

super :)

• Citovat
  • Upravit
Nikolka1122
27.2.19 12:27
@Luboš P píše:
Vycházky stanoví lékař (a je omezen je délkou a jejich dobou) a určitě mu nic nebrání je měnit. Nechápu proč se někdo na to ptá tady. Když lékař řekne, že to změnit nejde, tak dotyčná začne tlouci do stolu s tím, že se ptala na e-miminu.

Poradily jsme, ať se domluví s doktorem.. někomu to změnili, někomu ne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lolink

Kazdeho vec. Jde to. Mne to menila na dva dny. Jela jsem na chalupu, vyvetrat se. Akorat musi vyplnit lejstro. A poslat na socku. Neni to tak strasny hele :mrgreen:. A jsi kryta, zes to ohlasila. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Nikolka1122 píše:
super :)

Sice už jednou kontrola , u mě byla ale náhoda je blbec :)

• Citovat
  • Upravit
101920
27.2.19 12:33
@unuděná píše:
Třeba dělala v masokombinátu :mrgreen:

A co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
27.2.19 12:34
@lolink píše:
Kazdeho vec. Jde to. Mne to menila na dva dny. Jela jsem na chalupu, vyvetrat se. Akorat musi vyplnit lejstro. A poslat na socku. Neni to tak strasny hele :mrgreen:. A jsi kryta, zes to ohlasila. ;)

Jasne a kdyz to tam sestra neposle, tak to bude prokazovat jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolka1122
27.2.19 12:35
:zed: :zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat