Divné zažívání

Anonymní
14.3.24 09:54

Divne zažívání

Ahoj jdu se vypovídat zase mě bolí bříško knedlík v krku bolesti se stěhují buď do hrudi a zad nebo pod žebra buď levá či práva mám divný pocit v puse, pocit na zvracení myslela jsem si že to je žlučník ale dr, mi oznámil že to jen od páteře, oka bolí mě páteř po jídle… :zed:… soni v červnu nic neprokázalo ani gastru ale proč ty nepříjemné pocity v břiše?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
14.3.24 10:12

No proč asi? Protože „hlava“, Heduš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.24 10:24

Na bolesti od páteře nejlépe pomáhá cvičení a na divnou pachuť v puse přestat kouřit, Heduško. Už jsme ti to tu všechny napsaly nejméně 10×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.24 10:32

Po jídle bolest zad? Od páteře? Aha… Co když se dělají ty vředy pocit pálení záhy ale záhy nepali

• Citovat
  • Upravit
53190
14.3.24 10:37
@Anonymní píše: Více

Bereš nějaký ten omeprazol, pokud vím. A byla jsi na gastru, kde ti nic nenašli. Pokud tě bolí záda, cvič. Nebo si tu stěžuj, ale jestli myslíš, že ti to pomůže, tak jsi na těžkém omylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.24 10:37

Už ti někdy nějaká z těch tvých stovek založených diskuzí s nějakým problémem pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.24 10:40

Ne neberu nic nic jsem doporuceneho nemela

• Citovat
  • Upravit
53190
14.3.24 10:42

Ale ano, psala jsi, že ti napsali něco na pálení žáhy, byl to stejný lék, který se bere při vředech. Tak si ho vem a když se ti uleví, tak je to jasné, když ne, tak má nejspíš doktor pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
14.3.24 10:42

protože máš nemocnou hlavu. Opravdu by ses měla nechat pořádně vyšetřit a léčit se. Nebo chceš, aby tě to dohnalo a museli tě někam zavřít? :think: na někoho, kdo objel RZS většinu lékařů se toho psychiatra nějak moc bojíš :think: že by oprávněné tušení, že ten problém je opravdu v hlavě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
14.3.24 10:43
@unuděná píše: Více

ale ona ho přece brát nebude a už vůbec ne preventivně a pravidelně. Vždyť je to Heduš! co kdyby jí to nedej bože pomohlo??!! na co by si potom stěžovala?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.24 10:43

@Keyllah Hlavně nám v prosinci tvrdila, že už na ty psychoterapie začala chodit, že má v lednu další sezení a nedávno prohlásila, že nikdy u žádného psychiatra nebyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
14.3.24 10:44

a jaký je tvůj tip? můj osamělá 50sátka, která nemá nikoho a nic a jen se pozoruje a googluje píchnutí tady nebo tady…a pak si volá RZS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.24 10:46
@Keyllah píše: Více

Já bych naopak tipla, že je to mladá holka bez chlapa a dětí, pravděpodobně ještě bydlící u rodičů, a trpící nedostatkem pozornosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
14.3.24 10:49

tak to by možná mohla zkusit pracovat, aby jí na takový komedie nezůstávalo moc volnýho času :think: hlavně by se měla začít léčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.24 10:50
@Keyllah píše: Více

Psala, že už práci má, nějaký částečný úvazek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí