Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Na bolesti od páteře nejlépe pomáhá cvičení a na divnou pachuť v puse přestat kouřit, Heduško. Už jsme ti to tu všechny napsaly nejméně 10×.
Po jídle bolest zad? Od páteře? Aha… Co když se dělají ty vředy pocit pálení záhy ale záhy nepali
@Anonymní píše: Více
Bereš nějaký ten omeprazol, pokud vím. A byla jsi na gastru, kde ti nic nenašli. Pokud tě bolí záda, cvič. Nebo si tu stěžuj, ale jestli myslíš, že ti to pomůže, tak jsi na těžkém omylu.
Už ti někdy nějaká z těch tvých stovek založených diskuzí s nějakým problémem pomohla?
Ale ano, psala jsi, že ti napsali něco na pálení žáhy, byl to stejný lék, který se bere při vředech. Tak si ho vem a když se ti uleví, tak je to jasné, když ne, tak má nejspíš doktor pravdu.
protože máš nemocnou hlavu. Opravdu by ses měla nechat pořádně vyšetřit a léčit se. Nebo chceš, aby tě to dohnalo a museli tě někam zavřít?
na někoho, kdo objel RZS většinu lékařů se toho psychiatra nějak moc bojíš
že by oprávněné tušení, že ten problém je opravdu v hlavě? ![]()
@unuděná píše: Více
ale ona ho přece brát nebude a už vůbec ne preventivně a pravidelně. Vždyť je to Heduš! co kdyby jí to nedej bože pomohlo??!! na co by si potom stěžovala?? ![]()
@Keyllah Hlavně nám v prosinci tvrdila, že už na ty psychoterapie začala chodit, že má v lednu další sezení a nedávno prohlásila, že nikdy u žádného psychiatra nebyla ![]()
a jaký je tvůj tip? můj osamělá 50sátka, která nemá nikoho a nic a jen se pozoruje a googluje píchnutí tady nebo tady…a pak si volá RZS ![]()
@Keyllah píše: Více
Já bych naopak tipla, že je to mladá holka bez chlapa a dětí, pravděpodobně ještě bydlící u rodičů, a trpící nedostatkem pozornosti ![]()
tak to by možná mohla zkusit pracovat, aby jí na takový komedie nezůstávalo moc volnýho času
hlavně by se měla začít léčit…
@Keyllah píše: Více
Psala, že už práci má, nějaký částečný úvazek ![]()
Ahoj jdu se vypovídat zase mě bolí bříško knedlík v krku bolesti se stěhují buď do hrudi a zad nebo pod žebra buď levá či práva mám divný pocit v puse, pocit na zvracení myslela jsem si že to je žlučník ale dr, mi oznámil že to jen od páteře, oka bolí mě páteř po jídle…
… soni v červnu nic neprokázalo ani gastru ale proč ty nepříjemné pocity v břiše?