Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Takže ti napsali Helicid na ORL jo? Týýjo, a co takhle morfium, nechtěli by ti napsat?
Proč ten Helicid nebereš, když máš vředy?
Protože jsem mela enginu nezabiraly atb tak mi to na napsaly k tomu pantoprazol ale tady něco vysvětlovat je marné
Lžeš. Rozhodně by ti na ORL nenapsali léky na žaludek a rozhodně ne jako podpůrnou léčbu antibiotiky. Navíc, psala jsi Helicid, teď píšeš Pantoprazol. Dvě rozdílná léčiva, účinnou látkou Helicidu je omeprazol.
Nicméně, máš-li jeden z těchto léků doma, prostě ho ber ne? Co ti brání, když seš si tak jistá, že máš ty vředy?
Proč bych měla lhát? Napsala mi pantoprazol a po dobu hospitalizace mi je podávaly tak buď v klidu…
A pročpak píšeš o Helicidu?
Tys byla hospitalizovaná s angínou?
Tyjo, jdu pro popcorn, to je čímdál lepší
![]()
@unuděná jo představ si že jo…když máš v krku velký abces, proč jabtady vůbec něco píšu vám jde jen o to člověka co nejvíc ponizit nic víc vy jste nejchytřejší vy to víte nejlépe
Ano, reagovala jsi na @aiwwa, která zmiňovala, že ti napsali Helicid.
Ale to je fuk. Důležité je, že ten pantoprazol máš doma, tak si ho vezmi a je to. Případ vyřešen. Pokud tě nadále budou bolet záda, budeš muset přijmout fakt, že bez cvičení tě prostě bolet nepřestanou.
Btw v jedné z minulých diskuzí sis stěžovala naopak na bolesti břicha v oblasti žaludku a nevěřila jsi nám, že to může být od zad. Teď tě bolí záda a pro změnu si myslíš, že je to od žaludku
![]()
A jéje, dostala jsi padáka? Tvrdila jsi nám, že pracuješ.
Jako obvykle dopoledne problémy a večer napíše, že strávila příjemné odpoledne s dětmi venku /anebo něco udělala.