Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, takový znaménko mám už několik let a vůbec nic to není… prostě znaménko
ale jestli se bojíš tak si dojdi na kožní.
Takových mám stovky, nic zvláštního na něm nevidím.
Podezřele jsou ty co: mění tvar, jsou velmi tmavé, krvavé, nepravidelné ad.
Tohle mi fakt přijde úplně normální
@MKSP Děkuji moc za reakci. 😊
Já už ho mám taky strašně dlouho, ale teď mě nějak přepadl strach, že by to mohlo být třeba něco vážného, kor když to není jednobarevné, ale jakoby více pih v jedné… 😪 Pro klid duše asi přeci jen k MUDr. Zajdu. Děkuji ještě jednou.
@vverru děkujiiii za uklidnění!! ![]()
Mě spíš vyděsilo, že má dvě barvy… Prostě jakoby to znaménko bylo rozdělené na víc, snad jsem to dobře napsala.
Už ho mám strašně, strašně dlouho a asi je pořád stejné, ale teď mě prostě přepadl strašný strach. Děkuji za reakci 😊
@Anonymní píše:
@MKSP Děkuji moc za reakci. 😊
Já už ho mám taky strašně dlouho, ale teď mě nějak přepadl strach, že by to mohlo být třeba něco vážného, kor když to není jednobarevné, ale jakoby více pih v jedné… 😪 Pro klid duše asi přeci jen k MUDr. Zajdu. Děkuji ještě jednou.
Neboj se to moje je taky přesně jak říkáš tečkované, nejdřív mělo jednu barvu a pak se takhle rozdělila když to tak řeknu. Kožní to viděl a řekl, že je to normální, ale že pokud mi nějak vadí tak ho odstraní. Jelikož mi nevadí, tak jsem si ho nechala.
@MKSP ano, ano… Přesně takto to bylo u mě… Vytvořilo se mi znaménko a pak se jakoby rozdělilo… Nevím, možná to bylo i tím, jak mi rostlo břicho v těhotenství, nevím…
Takže teď to vypadá jako znaménko a uvnitř 4 pihy…
Ani nevíš, jak moc si mě uklidnila!!! 😍 ![]()
Děkujiiii ![]()
@Anonymní píše:
Moc prosím… Vím, že mi na internetu asi těžko nekdo pomůže, ale třeba mě SNAD, DOUFÁM trochu uklidníte, že to nic není.![]()
Toto znaménko mám na břiše… Je velké 0,3 mm. Nebolí, nesvědí, nezvětšuje se. Chystám se k MUDr. měl někdo něco podobného a bylo to v pořádku? Děkuji moc za zkušenosti. Jsem strašně vyděšená…
Tak problém by byl, kdyby se začalo měnit.
Ale určitě to chce chodit na pravidelné kontroly na kožní a pokud Ti není sympatické, můžeš si ho nechat odstranit. ![]()
Tak pokud ho máš na břiše, tak je jasné, že se vlivem zvětšení břicha v těhotenství mohlo trochu změnit. K doktorovi to klidně ukázat běž, ale nějaký zvláštní důvod toho plašení nevidím, vypadá jako úplně normální piha nebo znaménko.
@ruzova_marry Ježíši pardon…
0,3 cm… Já se upsala… ![]()
Děkuji moc za názor, docela jsem se uklidnila ![]()
@Ketris děkuji za uklidnění ![]()
Tak si teď připadám jako idiot, že jsem fakt plašan
![]()
Asi mě prostě vyděsila ta vícebarevnost ![]()
Děkujiiii
![]()
@Anonymní píše:
Moc prosím… Vím, že mi na internetu asi těžko nekdo pomůže, ale třeba mě SNAD, DOUFÁM trochu uklidníte, že to nic není.![]()
Toto znaménko mám na břiše… Je velké 0,3 mm. Nebolí, nesvědí, nezvětšuje se. Chystám se k MUDr. měl někdo něco podobného a bylo to v pořádku? Děkuji moc za zkušenosti. Jsem strašně vyděšená…
Naprosto běžné znamínko. Pro klid duše si zajdi na kožní, ale neměla bych vůbec obavy.
Na fotce to vypadá jako klidné znaménko. Problém by byl, kdyby se začalo měnit - barva, velikost, svědění, krvácení. Vícebarevné být taky může, ale dlouhodobě. Ne, že se barva změnila nedávno, to by mohlo něco znamenat. Na kožní je dobré si zajít, já chodím pravidelně každý rok.
Moc prosím… Vím, že mi na internetu asi těžko nekdo pomůže, ale třeba mě SNAD, DOUFÁM trochu uklidníte, že to nic není.