Divný pocit ke konci cyklu

Anonymní
15.9.10 15:43

Divný pocit ke konci cyklu

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale je to dost choulostivé. Teď asi poslední dva dny mám takové jakoby bíle kousíčky něčeho kolem přirození a i v něm (jako bych si zaváděla nějaké prášky, ale nezavádím si nic). A taky by mě zajímalo, když bych měla zvýšenou sliznici (jako možné těhu) je to jakoby nazačátku vchodu do pochvy? Cítila bych to prstem? Mám totiž pocit, že je tam jakoby méně místa. Děkuji předem za jakoukoli odpověď, mám strach že je to zase počínající zánět, ale takto jsem to nikdy neměla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20993
15.9.10 16:07

Myslím,že by to mohla být i mykoza,ale těhu není vyloučené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
15.9.10 16:21

To je určitě mykoza. Jinak, sliznice v těhotenství narůstá v děloze, ne ve vagině. Ale při mykoze či jiné infekci je vaginální sliznice podrážděná a to ti dělá ten „divný“ pocit. Zajdi na gyndu a nech se přeléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.9.10 16:48

Také si myslím, že to bude kvasinková infekce. Můj gyn. ale říkal, že tato bývá často na začátku těhu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.9.10 17:44

moze to byt mykoza, ak to svrbi.

ale biele kusky moze byt aj hlien, tiez som taky niekedy mavala pred ms a nic zle to neznamenalo.

menej miesta mozes citit vo vagine aj ked mas napr. plne creva :-P ale tehu sa tak urcite zistit neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.10 07:56

Holky díky moc. V pondělí jdu do CARu, tak to nahlásím, máme před IUI (proto mám strach z infekce, protože bych ho musela asi zase odložit), ale těhu bych být mohla, proto čekám a ptám se. Nechci si zavádět Canesten, když si nejsem zcela jistá. Otázka však je, odkud mohu mít mykozu, když pouzívame kondom? (kvuli alergii)

• Citovat
  • Upravit
17359
16.9.10 09:30

mykozu mozes mat napr. aj z toho, ked si urobis vyplach, ked nosis pradlo, ktore nie je zo 100% bavlny, ak si mala na sebe mokre plavky, mykoza myslim nie je pohlavne prenosna, je to plesen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.10 12:47

jj, vím, že není pohlavně přenosná, ale může být. Může ji mít partner a pak přenést na mě. to mám vyzkoušeno:) Nechám to do pondělí a uvidím.

• Citovat
  • Upravit
8911
16.9.10 13:26

Ale přece kvasinky normálně v pochvě máš. Kvasinková infekce je zvýšení jejich počtu oproti normálu na vyšší úroveň (dojde k nerovnováze) - pak to vadí, svědí, je výtok. To že se „přemnožej“ může být způsobeno čímkoliv: stresem, hormonální nerovnováhou, oslabením organismu jinou nemocí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.10 19:38

Aha, takže to může mít vliv i Prednison, který beru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex