Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
www.wunschkinder.net, ale zkušenosti s ním nemám, neumím moc německy ![]()
www.fertilityfriend.com - anglická stránka, www.wunschkinder.net - nemecká stránka.
a tu je vyborny navod, ako na jednej aj druhej stranke zapisovat:
holky a na českých stránkách nic takovýho neexistuje? to je divný ne? a co tady na emiminu? nebyl by to tip pro provozovatele těchto stránek něco takovýho tady zprovoznit? určitě by to spousta holek přivítala, co? ![]()
Zrovna dnes jsem o tom přemýšlela že by bylo fajn to tu mít. Chodím si BT zapisovat právě na womenzone kde to je v češtině. O dalších českých stránkáh nevím ale ani jsem pořádně nehledala.
sio, taky to mám na womenzone, ale tam to je divné… takové primitivní… ovulaci to třeba ukazuje v prostředku cyklu a ne podle zaznačených BT…
fakt by se nad tím měli tady zamyslet
Jestli se vyznačená ovulace posouvá podle teplot zatím nevím protože to tam značím teprve měsíc ale pokud je to nastavený tak že to máme všechny uprostřed cyklu tak to si můžu teplotu značit jen na papír a bude to totéž.
no neposouvá… je to na nic ten graf tam… já mám ovu až kolem ´19 - 20 DC, takže pro mě totálně o ničem… ![]()
dokonce teď jsem 4 dny po termínu MS a grafu mi to ukazuje šedé políčka že od 10.9. menstruuju! to je fakt síla toto ![]()
taky jsem začala na womenzone (ten kalendář je fakt na nic, zatím jsem to vyřešila fiktivní ms ke konci roku, at se mi tam nezobrazuje předpokládaná ms atd..)
možná tady na emiminu fukce BT bude, viz. https://www.emimino.cz/…inocz-49326/ ![]()
Rozhodně nejlepší je Fertilityfriend , spolehlivý, s nejvíce podrobnostmi. Na ten nedám dopustit. A navíc ho za pár dnů zvládne i člověk, který nezná anglicky ani slovo. A pokud máte nějaká prohlížeč Google Chrome, tak ten sám překládá celé webové stránky. Womenzone je jen ztráta času, ten jsem zavrhla po dvou cyklech.
@Attila8 Ahoj, ovu se ti může posunout, já měla tenhle cyklus nejdelší v životě, 45 dní, ovu se mi posunula až na 33. den cyklu…
@Attila8 jukni na můj graf z teď posledního cyklu, měla jsem teploty jen o desetinu stupně nižší než ty
… a jak se všude uvádí, že po ovu musí vystoupit nad 37 stupňů, tak to já nemám, moje předovulační teploty jsou převážně 36,5-36,6 a po ovu 36,8-36,9 ![]()
Ahoj holky, zacala jsem si merit BT a chtela bych si ji zaznamenavat do grafu. kdosi mi poradil graf na womenzone, ale ten mi nevyhovuje, je takovy priblbly. mate nekdo tip na nejaky jiny server? pokud mozno v cestine, slovenstine nebo nemcine? anglicky neumim takze bych se v tom nejvic proklamovanem neorientovala. diky vam moc za pomoc.