Kontryhel+ovulace+akné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
12.9.10 16:24

Kontryhel+ovulace+akné

Ahoj holky.Měla bych dotaz,snad nebude moc složitej :lol: snažíme se s manžou skoro pul roku o mímo.Zatím se nedaří ani prstíková metoda nezabírá :think: Tak jsem před měsícem začla pít kontryhel 1 den C.že ho budu pít do ovulky.Asi po týdnu se mi udělaly šílený uhry až skoro boláky :-? ovulaci mám ta 11 až 13DC a poznám ji podle ovu hlenu a pobolíváním v podbřišku.Asiten 11 den jsem ho přestala pít a ovu přišla až 15DC,plet se zlepšila.Ale těd mám dní do MS a zas mám chcicht jak minový pole :-( chjo.nevíte čím to muže být?každopádně kontryhel už asi pít nebudu.Díky moc za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
12.9.10 16:26

Nenapsala jsem 6 dní do MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.9.10 16:32

paji, a preco vlastne pijes kontryhel? mas problem s cyklom, alebo vystelkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.9.10 16:37

Ahoj Soldi.Nemám problém žádný.Jen že jsem četla,že zvyšuje šanci počít.Tak proto 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.9.10 16:42

paji, kasli na to, nepi ho, zbytocne si rozhadzes cyklus. ak mas ovulaciu, tak nie je co riesit.

ak chces zvysit sance, tak radsej nasad muzovi nejake vitaminy- napr. ace selezin a Ty papaj kys.listovu a vitamin E.
to staci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.9.10 18:16

Kontryhel má léčit ze vnitř i z venku. :mrgreen: Na tebe to nejspíš nefunguje
https://www.emimino.cz/…tryhel-9482/
takže radim nepít!
Já doporučuji čaj na podporu těhotenství z bylinek a na sperma pro muže.U nás to zabralo hned druhej měsíc a kamaádce co těhotněla 2 roky taky.nevim zda je to psychikou či to fakt pomáhá,ale já tomu věřim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 19:42
@Kamča.dalmatinka píše:
Kontryhel má léčit ze vnitř i z venku. :mrgreen: Na tebe to nejspíš nefunguje
https://www.emimino.cz/…tryhel-9482/
takže radim nepít!
Já doporučuji čaj na podporu těhotenství z bylinek a na sperma pro muže.U nás to zabralo hned druhej měsíc a kamaádce co těhotněla 2 roky taky.nevim zda je to psychikou či to fakt pomáhá,ale já tomu věřim :lol:
Čaj na sperma???? To existuje??? 8o to sem v životě ani neslyšela,kde se to dá koupit? Dík za odpověď :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí