Bazální teplota

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
10.9.10 19:30

Bazální teplota

Ahoj holky, mám dotaz. Dnes mám dostat menstruaci nebo maximálně zítra zatím nic nepřišlo. Dneska jsem si měřila bazální teplotu a mám ji od středy 37,3. Pokaždé, když mám menstruaci dostat tak mi klesne den předtím na 36,9. Co si o tom myslíte? Bolí mě ale podbřišek jakobych to měla každou chvíli dostat. To je hrůza, moc bych si to přála, aby bylo mimčo :andel: Ale přijde mi divné, že před každou menstruací mě šíleně bolela prsa a ted mě vůbec nebolí. Děkuji moc za odpovědi, mějte se krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
10.9.10 19:36

ahoj, eliska a test si neskusala? :srdce:

lebo zatial to vyzera velmi nadejne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.10 19:39

Soldi nezkusila, protože vím, že to nemá cenu, pokaždé tam mám ještě zbytky po Pregnylu, ale bříško mě bolí teda dost, myslím, že asi menstruace spíš přijde :cry: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.9.10 19:48

eliska, bolenie bruska ako na ms je typicky priznak pre tehotenstvo :srdce:

a to, ze Ta nebolia prsia ako normalne, to je tiez velmi nadejny priznak. :dance:

urob zajtra testik a pozajtra znova- mamatest.

ak zosilnie, si tehu.
ak zoslabne, je to pregnyl.

verim ale, ze si tehulienka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.10 19:55

Moc ráda bych ho udělala, ale nemám u sebe žádný a zítra jdu bohužel do práce, takže nikde žádný neseženu. Prostě budu muset vydržet jestli menstruace dorazí nebo ne. Ale zaráží mě, že mě to bříško bolí až se pomalu svíjím. To by bylo normální? Každá píše, že ji pobolívalo, ale mín než když měli dostat měsíčky. Uvidíme, snad po roce a půl by to mohlo klapnout a já tu radostnou novinku mohla dát 24. září příteli k narozeninám. Achjo :andel: :srdce: Děkuji Soldi jsi moc hodná, že odpovídáš, jsi zlatá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.9.10 20:21

Taky bych tu bolest nebrala jako že „to nevyšlo“, opravdu to tak na začátku bolet může… Nic jiného, než čekat ti teda nezbývá, držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.10 20:24

Děkuji Pipet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.9.10 20:37

eliska a mozes mi ukazat svoj grafik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.10 20:39

Soldi, já žádný nemám, bohužel :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
10.9.10 20:47

ahoj ma zkušenost před rokem a pul .teplota byla i bolest břiška a je s toho malička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.9.10 21:49

eliska, a podla coho vies, ze kedy bola ovulacia? bola si na folikulometrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.10 22:34

Ano Soldi, chodila jsem každý měsíc, brala jsem Clostík a pak Pregnyl. Minulý měsíc jsem měla poslední možnost, už mi tato léčba skončila. Dál nevím co budeme dělat :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.10 23:23

Soldi, můžeš mi prosím napsat kde se zapisuje ten grafík? Asi si ho začnu psát, děkuji moc a už hajdy do postýlky a spát, ráno vstávám do práce papa :srdce: Kéž by tak vyšlo to mimčo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
11.9.10 05:52

Tak jsem si ted ráno holky měřila bazalku a je 36,5. Takže asi zase nic asi dneska to přiletí. No jo no :-? Aspon vám přeji krásný den, já prchám do práce pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.9.10 08:34

ahoj, eliska, bazalku si urcite znac na www.fertilityfrind.com

tu je super stranka o merani bt:
http://merenibt.xf.cz/index2.html

no, a miesto utrosu, by som odporucala pit alchemilku a miesto clostilu, skus koncentrovanu soju, ktora ma rovnake ucinky. ak chces vediet viac, tak napisem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí