Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s přítelem se snažíme druhý měsíc o Mimi, menzes mám mít 10.5.měla bych mít po ovulaci, prsa mám natekly a strašně mě chytl pravý vaječník. Před chvílí jsem douklidila a přijde mi, jak když mám nafouklou dělohu a občas tam píchne. Test jsem dělala a vyšel duch až po limitu, co myslíte? Můžu být tehu? Popř, kdy mám zajít na gyndu ci dělat test? U první jsem to zjistila na třetím měsíci, takže jsem lajk…
Mě napadlo, vždyť se nemusí otěhotnět jen v době ovulace, co když už to bylo těsně po té ms?
Ja také vidím - zkus za dva dny znovu a uvidíš
třeba jsi měla ovulaci hodně brzy
No a pokud tam zase bude, kdy se nám ozvat na tu gyndu? Ať nejsem za hloupou, že tam jdu tak brzy…Chodí se po očekávané ms? A je teda možné, že tam v děloze něco cítím? ![]()
@b22 chodi se ideálně az kolem osmého tydne těhotenství - sestřička by te tak měla objednat. Abys viděla srdíčko. Takhle na zacatku jsem necítila nic
Co vím z různých diskuzí, tak ty fialové testy dělají dost často falešné duchy, tak uvidíš, jestli čárka zesílí. Já mám dobrou zkušenost s testy Dr. Max, ty falešňáky nedělají.
Tyhle testy dělají falešné duchy, zkus koupit dr.Max a uvidíš. Na druhou stranu, ovulace mohla být dřív, než je obvykle. Např. já mívala vždy ovulaci až 20dc a v cyklu, kdy jsem otěhotněla, byla už 10dc. Držím palce ![]()
Díky holky, teď se tak bojím testovat, že radši počkám do ms ![]()