Divný přístup v CAR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
323
5.9.21 15:54

Divný přístup v CAR

Ahoj ženy,
prosím o názor, co si o tom myslíte.
Už to budou skoro 2 roky, co se léčíme v CARu.
Měla jsem už 4 vklady (2 x et, 2 x ket), nyní, ten poslední se zřejmě opět nezdařil.
Již asi od druhého vkladu mi sestry říkají: „no vy už jste tady známá firma“, „za chvíli budete větší odbornice než my“, „no my už jsme na vás tak zvědavé“, „vy už tady jste jako doma“ apod.
Teď tam půjdu zase s negativní močí, tak jsem zvědavá, co si zase vyslechnu a je mi to trochu nepříjemné.
Jsem vážně taková anomálie? Neříkejte mi, že je to tak super car, že jsou zvyklí, že tam každá ženská těhotní na první pokus?
Já jsem s tím ani tak nějak nepočítala, že to bude tak jednoduchý a po prvním transferu budu mít mimčo.
Jsou 4 pokusy už vážně tolik za hranou?
Máme ještě tři mražené, ale vážně přemýšlím, že už raději změním car, kde se budou chovat trochu profesionálněji?
Nebo jsem prostě jen už přecitlivělá? Chápu, že něco říkat musí a asi to chtějí „odlehčit“, ale přecejen nevím… Asi jsem opravdu výjimka a každá ženská po prvním transferu má dítě. Tak se aspoň i chová doktor. Vždycky mi řekne: „no dnes už tady máme z transferu 2 těhotný a vy zase nic“…
Moc děkuji za vaše názory :)
Je mi 34 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.9.21 16:00

To mi hlava nebere, že v CARu nemají citlivější přístup. Co to je za kecy? Všechny tyhle poznámky jsou totálně za hranou. Od doktora to překvapí nejvíc. Já už bych tam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
5.9.21 16:03

Ahoj, určitě nejsi anomálie😁já mám za sebou 6 transferu a taky si občas vyslechnu, jak už to znám, a už vím co a jak a tak snad už se to povede. Taky jsem si říkala, to jsem snad jediná?? Ale neboj, nejsme… spíš si myslím, že nám to chtějí jen odlehčit. I když občas to nepříjemné je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.9.21 16:04

Poznámky tohoto typu jsou neprofesionální. Taky bych uvažovala nad výměnou. Už jen proto abych se cítila dobře a ne že budu čekat co zas plácnou.. Vyšetření máte komplet? Genetika, imuno a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.9.21 16:13

@Bobby
Děkuji za názor. Také si myslím. Kdyby to bylo jen pouhé plácání, tak to pochopím, ale oni mi vlastně pořád dávají najevo, jak jsou skvělí a prostě na mě nic nefunguje.. Přitom, pokud vím, šance na 1 transfer je asi tak 30 %.
Právě úplně nemáme, to imuno nevím, ale genetiku určitě ne.
Právě proto si říkám, jestli pořád dávat 17 tisíc za jeden ket, nebo si je raději nechat do budoucna (určitě bych je neničila), nebo jít na novou stimulaci už jinam, do většího města. Spíše se kloním k této variantě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
5.9.21 16:16

@Helena1886
17 000 za KET je pecka!
Já mám teď 7 neuspěšných KETů v řadě…
Když ti to nevyhovuje, změň CAR.
A přeju stěstí!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9277
5.9.21 16:37

Mně vyšel až 12. transfer :roll: (počítám tedy ET i KET dohromady)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
5.9.21 16:59

za hranou

Takové kecy jsou absolutně neprofesionální a dost za hranou! nejsi žádná vyjímka, běžně se chodí tři a víckrát… spíš je vyjímka ta, co je úspěšná hned poprvé…
Já jsem držka, takže bych sestře i lékaři řekla, že na podobné řeči nejsem opravdu zvědavá! (ani napotřetí mi nikdo NIC takového ani slůvkem nezmínil..Ostrava-Olomouc)
a přeju hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
5.9.21 17:23

Já bych se zasmála, že aspoň bude mít pan ředitel na nového bavoráka. ;) Jestli tě to hodně štve, tak podat na ně stížnost, je to neprofesionální a je jim do toho houby, asi mají holubičky málo práce. Takové chování vůči klientům si klinika nemůže dovolit, měly by dostat od vedení za toto pořádně za uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
25.1.23 11:15

Vyprdla jsem se nakonec na ně a dobře jsem udělala - za 2 měsíce na to jsem otěhotněla v Heliosu a teď máme holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí