Dloubání ve spodku

rozmary
21.9.10 23:28

dloubání ve spodku

Ahoj maminky,jsem dnes 37+5 a od rána mě hrozně dloube ve spodku,jakoby mi tam někdo ryl nehtem,chvílema je to dost bolestivé a malá sebou pěkně mele,patří to k poslíkům,nebo by se mohlo pomalu něco rozjíždět? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
21.9.10 23:42

No to mi přijde divný… nechceš raději zajet do porodnice, jestli se ti malá hýbe hodně taky to není dobře, ale nechci tě plašit, třeba to někdo zažil…

• Citovat
  • Upravit
48576
22.9.10 00:15

Já bych jela.Všechno abnormální muže něco znamenat.Hodně pohybu taky neni dobré,ale já jsem plašan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.9.10 07:35

Já jsem takový bolestivý dloubání ve spodku cítila u druhého těhotenství asi od 32tt. Hlavně večer, když se malá hodně mlela, ale i přes den.No a pak mi mudra řekla, že malá je už dost nízko, že to souvisí s tím. No ale bylo to teda hustý, co si pamatuju. To jsem kolikrát pěkně vykřikla, jak to zabolelo. Měla jsem pocit, že ze mě za chvíli vystrčí ruku. Nemáš mimi taky už víc dole?
Miminko už je krásně hotový, tak třeba brzo vykoukne. Já jsem rodila synka 37+1 a dcerku 37+2 a byli naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.9.10 07:51

Já měla takové dloubání taky a doktor mi řekl,že je to jak se děloha připravuje k porodu a měla jsem to už snad měsíc před porodem.Ke konci jsem nemohla už skoro chodit.A malá se narodila 40+5.Takže to nemusí být nic hrozného,ale já vždy říkám pro klid duše je lepší jít k doktorovi dvacetkrát zbytečně než vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.9.10 08:56

Ahoj tak já jsem dnes 36+2 a to dloubání mám taky,někdy mě tam i pěkně píchne až jdu pomalu do kolen.Hrozný tlaky v podbříšku a kolikrát si myslým že tím tlakem snad malá vypadne :jazyk: .Minulý týden říkala dr.že je vše v pořádku :nevim: .Dnes jdu znova tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.9.10 09:05

Ahoj,díky za reakce.Asi to bude opravdu tím že je malá už dost nízko,před pár dny mi pěkně spadlo bříško :wink:někdy mám pocit,že bych si s ní mohla podat spodem ruku,tak to nebudu hrotit,v neděli jsem se vrátila z nemocnice asi by na mě koukali jak na mimozemšťana že jsem tam zas :roll: Už bych chtěla taky mimčo u sebe,od poslední kontroli mě děsí každej prdek,jo jsou to nervy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26833
19.6.13 11:53

Ahoj maminy, čekám druhé dítko, jsem 23tt a poslední dny mě neustále dloube tam dole :nevim: Na UTZ ve 20tt byl v příčné poloze, ale teď moc necítím pohyby přes břicho, ani dovnitř jako předtím, ale jen samé dloubání a šťourání :oops: Až mám pocit, že vystrčí ven ruku :mrgreen: Máte/měly jste to také někdo tak?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.13 12:30

@Reinka ahoj, já čekám první mrně, jsem 40+3tt a to dloubání a šťourání moooc dobře znám, kolikrát jsem až hekla a škubala sebou, jak se mi tam mimisek strašně šťoural a dloubal a přesně, jak píšeš, někdy jsem měla pocit, že vystrčí ven ruku, tohle mě provázelo až do nedávna, takže asi si budeš muset zvyknout :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
19.6.13 12:46

Taky jsem to tak měla, asi tak od 28tt, bohužel to přešlo až po porodu. Byl to jeden z nejnepříjemnějších pocitů v těhotenství. Jestli někdy budu těhotná znovu, tak doufám, že to začne co nejpozději. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí