Který porod byl horší?

375
20.9.10 19:06

Který porod byl horší?

Ahoj holky, chci se zeptat, jen tak pro zajímavost, který porod jste měly horší/snažší - první nebo druhý nebo i třetí? Vím, že se to nedá říct obecně, každý to prožívá jinak a pokaždé je to jiné, ale i tak si ráda přečtu vaše názory, mám jen jedno dítě a pokoušíme se o druhé. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.9.10 19:17

Ahoj. Druhý porod byl nesrovnatelně kratší, téměř bezbolestný. Oba ale bez komplikací, takže paráda. Pocity po porodu srovnatelně nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.9.10 19:27

já své druhé mimi teprve čekám ale obecně se říká, že je druhý porod rychlejší :-) tak snad je to pravda :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.9.10 19:48

Druhý porod jsem měla ooo dost jiný… Bolesti jsem lépe zvládala, vlastně jsem se usmívala skoro celý porod:). Totální euforie. Nádhera. Spíš jsem to měla proto, že jsem se svému tělu oddala a psychika byla jinde. Na psychice strašně záleží :palec:. Jo a co se týče doby.. První porod 20hodin, kontrakce rovnou po 3 minutách. Druhý porod opět rovnou po 3minutách kontrakce, ale bolest jsem nějakou pocítila až 3hodiny před narozením dcerky, celkem 14hodin porod od první kontrakce:).

Příspěvek upraven 20.09.10 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
20.9.10 19:50

Ahoj, já měla oba stejný, druhý o něco horší. ALe oba 11 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.9.10 20:13

ja mela druhy kratsi ale horsi.Vedela jsem co me ceka takze jsem se vazne netesila. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
20.9.10 20:15

Ahoj.
Já měla první 12 a druhý 13 hodin a u obou mi přesně o půlnoci praskla voda,kontrakce začly ráno.Ten druhý byl ale o moc lepší hlavně díky mému příteli,který byl se mnou a díky užasné PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.9.10 20:24

Já měla první horší, o 20 hodin delší, druhý porod byl krátký, ale řekla bych že zas o dost bolestivější, nicméně když to porovnám, tak bolest krátce se dá snést líp než šíleně dlouhý porod…takže za mě první horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.9.10 20:38

Každý porod je jiný, první mě překvapil svou intenzitou, u druhého už jsem měla bobky bo víš do čeho jdeš :nevim: a po tabletě na vyvolání mě překvapil ještě větší intenzitou. Třetí porod(v 23tt) překvapíl svojí fyzickou snadností a i rychlostí a čtvrtý porod byl tak rychlý intenzivní a po vychladnutí emocí i nádherný zážitek, že už raděj další dítě nechci, neb už bych asi nechtěla rodit v porodnici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
20.9.10 20:40

první porod 10 h - bolesti 4 hodiny.

Druhý porod 4 h - bolesti 15 min!!! Krása! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.9.10 20:54

Děkuju za příspěvky, ve většině případů to vypadá, že podruhé je to snažší. :palec:
Ale jinak ten pocit, že už člověk ví, co ho asi čeká a děsí se, tak ten mám taky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
20.9.10 23:53

Prvni porod 14 hodin,velmi silne bolesti celou dobu.
Druhy porod 50 minut,z toho bolesti 15 minut :palec: .
Treti porod (vyvolavany) 1h45 minut,bolesti po celou dobu,no nic moc.

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
21.9.10 10:12

Zalezi, jak rychle po sobe deti mas. Ja mela druhej hodne rychlej, ale zase mi prislo, ze se vsechna ta bolest z prvniho 12-ti hodinovyho porodu (pocitam od tech jo vyzivnejch bolesti) koncentrovala do tech 2 a pul hodin druhyho porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.9.10 14:10

No přešně,pokud je druhý brzy po prvním/1-2roky/je to pak rychlý,já je měla po 2 letech,a druhý-porodní bolesti asi 2 hodiny,zato šílený,skoro jsem ztrácela vědomí,ale byl to fofr,a taky jsem se hrozně bála,úplně mi bušilo srdce strachem,a narodila se mi krásná holčika,a do vody,a třetího jsem měla po 12 letech a stejný jako první,6 hod,a vůbec se mi to už nezdálo tak hrozný,jak člověk stárne,zjistí,že fyzická bolest v životě není to nejhorší.Navíc ta odměna za to… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.9.10 17:24

ahoj já mám tedy za sebou jeden porod 56hodin 8-o po vyvolávání a nakonec to dopadlo císařem.Po porodu jsem si řekla že už druhé dítě fakt nechci když ten první byl takový.Ale Filípkovi budou tři a už přemýšlim o druhém :think: tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí