Příliš dlouhá menstruace až dva týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
27.4.06 09:52

Teda 14dní menstruace je strašně moc. Byla jsem na gyndě ve 12letech, MS jsem měla každé 2 týdny a skoro 2 týdny, navíc jsem 3 dny zvracívala a byla místo ve škole doma. Tam mi dr řekla, že MS má trvat 3-7dní, delší už není nic normálního. Takže mi na:,–(ila prášky na úpravu. Asi bych si taky nechala radši vzít krev na to, jestli nejsi chudokrevná a rozhodně bych 14denní MS řešila s gyndařkou. Navíc by mě to dost obtěžovalo.
Nejvíc se mi MS srovnala pak při HA, ale tu jsem měla od 17, do tý doby jsem to měla relativně lepší než v těch 12.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.4.06 10:00

Sunn , psala jsem, ze bych se zminila doktorce…
Nemyslim si, ze by to bylo neco vazneho = problem, ktery pujde lehce upravit.

Je to na Tobe. Bud pujdes k dr. nebo zkusis Sarapis, ktery by to mohl upravit. Ja osobne bych nejdrive konzultovala, ale nez bych zacala brat pripadne nejake hormony, zkusila bych ten Sarapis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
27.4.06 10:21

Sunn, ja ti poradila zmenu antikoncepce a ty si snazilka. Tak to jsem se netrefila. Ja byt tebou, tak jdu k doktorce, tim nic nezkazis.

Preji ti v brzke dobe // a tim se problemy s mentruaci vyresi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.4.06 10:31

sunn, ja jsem mela 2× jakoby ovulacni spineni, ale to ma trvat max 3 dny a ja jsem to mela tyden, tak mi dr. napsala ascorutin, a kdyz jsem si ho vzala tak to prestalo - ale tezko rict, jestli to prestalo diky ascorutinu nebo diky tomu, ze to uz bylo tyden :wink: :lol:
no a ted to mam zas, od 19DC a nevim, co s tim… za dr. se mi nechce, tak jsem si predepsala znova ascorutin a uvidim, jestli mi zabere…
ovulacni to neni, foliky nerostou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.4.06 11:02

lenka_ - :lol: s tou ha souhlasím, ale tu opravdu ted nééé, ted čekám na // :D Ale díky za odpověď a přeji hodně štěstíčka!

Nico - taky děkuju, ty mě nikdy nezklameš :wink: :wink: Doufám,že se máš skvěle. Do deníčku ted moc nechodíš, ale sleduju, že písáš do listopadu. Co fotečky koťátek? :lol:

Zdeniku - a nechceš taky zkusit ten Sarapis? Nebo ten uz jsi zkousela? To věřím, že se ti k dr nechce…mně taky ne. Už jen kvůli práci a přijde mi, že tam otravuju s prkotinama, ale oni to prkotiny nejsou, když jsi snažilka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.4.06 11:12

zatim ho zkouset nechci, zkousela jsem vitaminy a kontryhel, to nefungovalo, protoze mam PCO, tak jsem prsla na klasickou lecbu - nejdriv jsem dostala Clostil, ted jdu na laparku, tak to nechci michat… uvidime, jestli ta laparka pomuze, kdyby ne, tak v lete jdu do sarapisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.4.06 11:15

Jo tak laparka… tak to je jiná. Alespoň budeš vědět co a jak…je to lepší než nejistota. A po laparce se těhotní jedna báseň… :D
Kdy na ní jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mixík
3.3.11 10:04

AHoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenost, s otěhotněním s dlouhou ms a špinění :cert: ? Já už porodila dvě děti, bohužel o dcerku jsem přišla po porodu, ale to je jiný příhěh, po ní se mi narodil zdravý syn. Budou mu dva a já bych ráda daleší dítě. S otěhotněním jsem problém neměla, jenže po synovi jsem začala mít dlouhou (10 dní) MS a navíc před ní tak 8 dnu špiním. Cyklus mám asi 25 dnů, takže paráda. :evil: Byla jsem už i na hysteroskopii, ale nic se nenašlo, HA na 3 měsíce zabrala, ale teď opět bez ní jsem kde jsem byla. Chci se začít od léta snažit, problém jinak nikde nenalezen. Myslíte, že můžu i tak otěhotnět, (ovulaci mám) ? Nebo mám letět k doktorovi? Byla jsem u něj před měsícem, vše ok.

• Citovat
  • Upravit
163
12.4.11 10:10

Jsem 17 měsíců po porodu. Brala jsem antikoncepci, po které byl cyklus naprosto tabulkový. Nyní antikoncepci neberu už 4 měsíce a cyklus mám strašný! (chceme se na podzim snažit o druhé mimi) Menstruaci mám dnes už 15 den! První týden je slaboučký, potom 5 dní silnější a teď opět tak strašně slabé! Tmavá krev a kousky sliznice, ale už mi z toho pomalu začíná harašit! Nebere to konce!! Co s tím?? K doktorovi se mi nechce, jelikož vím, že by mě chtěl vyšetřit a to se mi v této pozici menstruující vážně nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
12.4.11 10:15

Mrkvicku, tak si doktorovi zavolej a popis problem, bud te uklidni, nebo si te pozve, a neboj, co tobe prijde trapne ci neprijemne (vysetreni pri menstruaci), to on tam ma nekolikrat denne :-) Je lepsi, aby te vysetril a prisel na pripadny problem co nejdriv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 14:15
@mrkvicek píše:
Jsem 17 měsíců po porodu. Brala jsem antikoncepci, po které byl cyklus naprosto tabulkový. Nyní antikoncepci neberu už 4 měsíce a cyklus mám strašný! (chceme se na podzim snažit o druhé mimi) Menstruaci mám dnes už 15 den! První týden je slaboučký, potom 5 dní silnější a teď opět tak strašně slabé! Tmavá krev a kousky sliznice, ale už mi z toho pomalu začíná harašit! Nebere to konce!! Co s tím?? K doktorovi se mi nechce, jelikož vím, že by mě chtěl vyšetřit a to se mi v této pozici menstruující vážně nechce :nevim:

Holky,ja tohle mam zrovna ted.Uz 15.dnem krvacim a silene moc,uplny kusy neceho a to beru HA a zaclo mi to po 7.tablete,doktor furt nic,rika ze to prejde.uz jsem zoufala hrozne.Nevite jak to zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 14:16

Mrkvicku,rekl ti doktor cim to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enuly
13.5.12 15:09

Ahoj, mam problem s dlouhou menstruaci.. Minuly mesic sem ji take mela asi 9 dni.. Normalne ji mivam tak 5/6 dnu.. Tuto periodu sem zacala brat Marvelon a mam to zase dlouho..

• Citovat
  • Upravit
14.5.12 14:52

ahoj zacala jsem brat Azalii po druhem porodu a mam menstruaci uz 9 dni a vubec neprestava, moje normalni menstruace byla jen tak 3,4 dny a ted tohle. docela me to rozciluje protoze kojim a malej mi od zacatku menstruace nechce moct pit takze ho musim prikrmovat. nemate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
9.8.12 20:48
@sunn píše:
Ahoj. Mám už po 3. dlouhou menstruaci (10 - 14dní!).
Silnější je jen 5 dní, zbytek slabší. Nevíte co se s tím dá dělat?
Máte to některá taky?sunn

taky uz krvacim 13den..jsem mesic po potratu samovolnem…ale takhle dlouha menzes? mimochodem..muze to byt krvaceni kvuli cyste ktera praskne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa