Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslim ze, kdyby to bylo kvuli cyste tak by vas take bolelo bricho. ale radsi bych zasla na gyndu to je jistota
Opravdu jsem krvacela 14dní přesně…jako ke konci spise spinila ale preslo to…cysta me taky bolela ne ze ne…spis nez bolela jsem ji citila..ale jsme rada ze mam klidek..a muzeme zkouset mimíí…nejak me od vcera pnou prsa ![]()
Ahoj všichni,
už přes půl roku neberu antikoncepci, protože se s přítelem pokoušíme o miminko.
I když jsem asi ojedinělý případ, menstuaci jsem měla až do teď pravidelnou a normální (tj. cca 5-6 dní a konec).
Ale nyní, jsem přestala menstruovat 31. prosince, jak jsem očekávala. Vše bylo ok. Ale teď jsem dostala menstruaci opět, 8.1. a to docela silnou.
Někde jsem slyšela, že pomůže citron, takže ho jím každý den jeden. Ale furt krvácím docela silně.
Má s tímto některá nějaké zkušenosti, nebo poradí te mi některá, jak jí zmírnit, nebo úplně omezit?
Děkuji - Verča
Kup si v lékárně Ascorutin (můžeš 6× tablet denně), pak si kup vitamín C, já to tak beru v nejsilnějších dnech, každé tři hodiny spolknu 1× ascorutin a za den tak 2 céčka 250 C a pomáhá to, zkus to…držím palce…
@Raďulé111 píše:
Mám taky, třeba i měsíc v kuse, ale to časem přejde
A co na to doktor, že máš měsíc v kuse MS? Já jsem půl roku po porodu, od začátku na UM. Cca po 4 měsících jsem jen špinila, pak ještě jednou a teď jsem dostala MS. Napřed jen špinění, pak 5 dní krvácení, pak zase 3 dny špinění a teď už 14 dní normální krvácení. Je to normální? Co byste doporučili? Tedy kromě lékaře, jestli to do měsíce nepřestane, tak tam zajdu, ale je mi to strašně trapný. A nevíte některá jak to pak u doktora probíhá?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem brát svoji první HA. Beru ji od prvního dne krvácení. Běžně mi menstruace trvá 5-6 dní, ale dnes je to už 10 den a menstruace neustupuje. Nevím si s tím rady. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem brát svoji první HA. Beru ji od prvního dne krvácení. Běžně mi menstruace trvá 5-6 dní, ale dnes je to už 10 den a menstruace neustupuje. Nevím si s tím rady.
Chvilku to trvá než se srovnají hormony..Pokud budeš krvácet pořád, tak je na tebe asi antiko s nižším obsahem hormonů málo a předepisuje se silnější. Tak mi to bylo řečeno u dr když jsem antiko ještě brala a také krvácela..
Ahoj holky, obnovuji diskuzi… Dříve jsem trpěla na dlouhou menstruaci, ale za poslední rok se mi už cyklus docela srovnal. Ale tento měsíc, mám MS už třetí týden v kuse a začíná mě to docela štvát
není to nijak silné, ale prostě to tu pořád je
. K doktorce jít nechci, ta mi těmi svými hormony většinou spíš uškodí než pomůže a je fakt, že jsem poslední dobou dost zanedbávala pití kontryhelu a navíc jsem byla nemocná, měla jsem nějakou drastickou chřipku, takže myslím, že to bude tím… Minulý týden jsem byla na odběrech a ty jsou ukázkové, takže mi nic nechybí. Můžete mi poradit jak to co nejrychleji ukončit?
Vitamín C na mně vůbec nefunguje, ale nezkoušela jsem třeba takový Gynex… Díky moc za rady a prosím o zachování anonymu
P. S. Dostala jsem to s měsíčním zpožděním, ale těhotná jsem určitě nebyla. Zpoždění u mně bývalo taky normální
.
Ahoj holky, obnovuji konverzaci. Poradite mi? ted jsem mela MS 6 dni a po te 7my a 8my den jen spineni. Snazime se o dite a nevim jestli to spineni ma vliv na ovlaci, jestli se tim dvoudenim spinenim ovulace oddaluje nebo ne?
@Hani23 pokud sexujete ob den jak se doporucuje, urcite ji nemines
Ahojky. Je mi 14 a normálně mám menstruaci 6-8 dní. Tenhle měsíc jsem dostala slabší menstruaci, která trvá už 12 dní
. Nechám se objednat na gynekologii a protože jsem tam nikdy nebyla, chci se zeptat jak to bude probíhat
. Jestli mi normálně břicho prohmatá (kvůli menstruaci), nebo to bude normální prohlidka? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky. Je mi 14 a normálně mám menstruaci 6-8 dní. Tenhle měsíc jsem dostala slabší menstruaci, která trvá už 12 dní. Nechám se objednat na gynekologii a protože jsem tam nikdy nebyla, chci se zeptat jak to bude probíhat
. Jestli mi normálně břicho prohmatá (kvůli menstruaci), nebo to bude normální prohlidka?
Nee prohlížet tě nikdo s menstruací nebude, mě v takovém věku dali injekci do zadku a do 2 dnů byl klid. Jiny gynekolog ti ale třeba řekne, že máš vydržet, me tu injekci dal až snad po 25 dnech, až ti to skončí objedna tě na prohlídku, zeptá se te na styk, na obtíže, případně antikoncepci atd ???? nic hrozneho ![]()