Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s Agnucastonem? Moje Dr. mi ho doporučila, aby se mi srovnal a snad zkrátil MS.Piji pár dnu Kontryhel, ale pokud je tohle lepší, ihned bych to začala užívat. Díky ![]()
Ahoj, koukám, že tehdy ti tady nikdo nereagoval. Mě by tato diskuze s odstupem roku zajímala
tedy především pokud jsi ten Agnucaston nakonec brala. Koukám, že těhulka už jsi, takže se zadařilo. Co k tomu přispělo? Já beru Agnucaston druhý měsíc a hned první cyklus mi to zkrátilo o 5 dní. Teď budu ještě pozorovat, jestli ovuluju. Dle hlenu atd. ano, tak ale zkouším ještě měřit BT a možná se pustím do těch opěvovaných ovu testů.
Díky za jakoukoliv reakci ![]()
@ladyoli píše:
Ahoj, koukám, že tehdy ti tady nikdo nereagoval. Mě by tato diskuze s odstupem roku zajímalatedy především pokud jsi ten Agnucaston nakonec brala. Koukám, že těhulka už jsi, takže se zadařilo. Co k tomu přispělo? Já beru Agnucaston druhý měsíc a hned první cyklus mi to zkrátilo o 5 dní. Teď budu ještě pozorovat, jestli ovuluju. Dle hlenu atd. ano, tak ale zkouším ještě měřit BT a možná se pustím do těch opěvovaných ovu testů.Díky za jakoukoliv reakci
ahoj, jak jsi dopadla s tím agnucastonem? já mám dlouhé cykly a dr. mi chce dat clostilbegyt na ovulku, kterou prý delší dobu nemmám, snažíme se už přes rok, myslíš, že mi pomůže? jaké máš zkušenosti?
díky
@ladyoli prosim tě, možná blbá otázka, ale jak menstruace po agnucastonu vypadala? Beru ho 3 týdny a menstruace jako taková nikde, jen takový růžový výtok párkrát za den, tak ani za boha nevím jestli to je menzes nebo něco jiného
@glumka ahoj, promiň za reakci až teď takhle se zpožděním. Dlouho jsem tu nebyla. Těhule ještě pořád nejsem, ale abych Tě nestrašila, není to tím, že by to nešlo, ale že jsem se o to asi tři roky nepokoušela, jelikož jsem změnila potencionálního otce svých dětí???
Abych odpověděla na tvou otázku… Agnucaston mi tenkrát pomohl cyklus srovnat. Není to rozhodně tak, že by to bylo každý měsíc stejně, stále mám rozpětí velké (30-38 dní), ale naprosto spolehlivě vím, kdy mám ovulaci a že po ní to přesně za 14 dní dostanu.
V jaké fázi snažení jsi momentálně ty?