Rozestup mezi IVF

187
8.4.13 22:15

Rozestup mezi IVF

Ahoj děvčata,

chtěla bych se zeptat na zkušenosti s IVF, tedy konkrétně jaké mohou být mezi jednotlivými IVF rozestupy? Vím, že každá to máme jinak, ale obecně vzato jde to tak, že když se nezadaří, tak lze hned další měsíc zase stimulovat? Čeká nás teď první a rádi bychom zadělali na mimi do konce léta a tak sonduju.
A ještě mám dotázek - 3.4. jsem byla na IUI. Doktorka si mě už dneska (po pěti dnech) pozvala na UTZ, že prý když neuvidí náznaky těhu (a neviděla) a když se za týden dostaví MS, budeme od druhého dne MS stimulovat na IVF. Nevím, co tedy po pěti dnech mohla z UTZ poznat, ale i kdyby přišla „MS“, není těhotenství přece na 100% vyloučené a píchat si Menopur… Měla jste některá takhle hned po IUI stimulaci na IVF?
Předem děkuju, Minipupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
8.4.13 22:48

@minipupu mezi jednotlivými IVF musí být minimálně 3měsíční pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.4.13 23:36

Ajaj. Maraida, děkuju moc za informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
8.4.13 23:56

Třeba se podaří hned 1. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
9.4.13 07:54

U nás v CAR nechtěli dělat IVF dříve než za půl roku. Myslím, že je zbytečné někam spěchat. Je nutné uvést do pohody jak tělo, tak hlavu :) Jinak, taky jsem to měla tak, že jeden cyklus jsem byla na IUI a když jsem dostala menzes, tak jsem hned od druhého dne začala stimulovat na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.4.13 09:33

No tak třeba nebude potřeba další stimulace ale „jen“ KET a ten ti udělají po měsíci. Záleží kolik budeš mít vajíček a kolik vám zbude embryí k zamražení.
Ohledně IUI, pokud doktorka nevidí zvětšenou sliznici připravenou na těhotenství, tak asi usuzuje, že se nepovedlo, když začneš krvácet, těhotná nejsi, většinou. Ale hlavně doktoři to uvidí na ultrazvuku. Klíd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí