Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já já já
sice už se snažíme od loňského roku, ale teď máme pauzu kvůli SP.
@Mirka6 jééé to je super že to budeme prožívat spolu
taky první? a ta holčička v profilu je skutečná? nebo to je nějaký obrázek? tak nádherné dítě snad nemůže existovat ![]()
Verulicek jj taky první, obrázek jsem našla na netu. a to jsem měla ještě jednu ikonku a ta holčička byla podobná téhle a vypadala skoro jak já co mám fotku ze skolky
A co ty, proč se začínáte snažit až od července? a kolik ti je? jsem zvědavá co?
@Mirka6 letos mi bude 25. No od července proto, že máme jeden zájezd tak na něm potřebuju bát ještě fit (neriskovat zvarcení a nevolnosti)…a rádi bychom - kdyby se zadařilo - miminko na květen, červen. A co vy? Tobě je kolik? ![]()
Mě je 27,a kam jedete na zájezd? jo já bych taky chtěla mimi na jaro i když mít největší pupek na zimu není asi nic moc. i když se začneme znovu snažit už asi v červnu, tak mě to přijde strašně dlouho
jinak jsem blázen a koukám po tehotenskem oblečení už mám dokonce asi i kočárek vybranej akorát se pořád nemuzu rozhodnout jestli postylku dřevěnou nebo cestovní
no prostě posuk.
@Mirka6 postýlky obě
já mám už dost oblečků
jedeme do Litvy na soutěžní festival. Bude to velká pařba tak snad před tím neotěhotním…včera jsme se totiž dohodli, že už pro další prášky nepůjdu a v neděli načnu poslední půatíčko..takže od května jedu bez. S naší frekvencí by ale byla velká náhoda hned počít
takže do červencového zájezdu to nijak řešit nebudem - ale náhode je blbec, to je fakt
když nic, tak se v srpnu nebo září začneme víc soustředit na konkrétní dy ![]()
Verulicek obě postýlky nevím kam bych dala
já teda hadrik nemám ani jeden akorát jsem se včera tetelila v obchodě nad botickama pro kojence od pumy. Tak to počítáte s mimcem docela za dlouho a jak píšes, náhoda je blbec a v červnu už budes hlásit // čárky
já jsem rada že se to počasí konečně umoudrilo, to už se bude moct dělat víc aktivit venku a aspoň nebudu tak premyslet nad mimiskem
teď jsem zase v práci a to i víkend, tak mám o zábavu postaráno.
@Mirka6 já moc po značkách nehledím..zastávám spíš názor, že dítě rychle roste a nechci řešit, kolik toho zašpinil a od čeho, kolik roztrhal…ale zase někdo peníze neřeší. Já osobně ho místo drahého oblečení vezmu někam na výlet.
jinak nakonec. A právě že náhoda je blbec, kdyby se to povedlo rychle, tak je samozřejmě člověk taky rád..teď mám spíš obavu z toho, co mi udělá tělo po 8 letech braní prášků.. ![]()
Já taky nekoukala na značky, zvlášť tak malý nepotřebuje boty natož ještě znackovy, jen že byly fakt roztomilý
jak píšes, pro mě je značka zbytečná a nemusim mít strach že to zničí. jo prášky jsou svinstvo i když někdo pak problémy nemá ale většinou je to opak já je brala tři roky pak čtyři roky nic, pak jen na rok. teď už vlastně jsem dva roky bez, snažíme se přes rok a až teď se povedlo i když to nedopadlo
no tak snad budete mít větší štěstí a budes patřit mezi ty kteří nemusí běhat po doktorech a půjde to hned.
@Mirka6 no to nevím..osm let je osm let. a vzhledem tomu že to ze začátku nechcem řešit, je málo pravděpodobné, že pokud na to vlítnem 3× za cyklus, že bychom se trefili ![]()
No uvidíš. a jak jsi to měla než jsi žáčka brát anti? jako myslím pravidelnost a délku?
Ahoj holky ![]()
U nas to vypada spis az na srpen/zari… Ale zacinam uz silet ![]()
Nepremyslely ste o soukrome diskuzi?
@Mirka6 už si to moc nepamatuju, ale myslím, že jsem to mívala +/- jeden den, klasický cyklus, délka MS asi 5-6 dní (s antikoncepcí mám tak 4) ![]()
@Vemas kdysi jsem měla jednu založenou, ale z přihlášených už nikdo moc nediskutoval. tak to upadlo. jestli chcete, můžu založit
třeba něco jako „letní prvo-snažení“
a ty jsi na tom jak? kolik ti je? ![]()
Je tu někdo, kdo už se - jako já - nemůže dočkat července?