Začátek snažení červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
15.4.13 12:03

Jéé tak to máme úplně nastejno:-) také mam prášky do konce července:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.4.13 12:06

@NNaattyy
Tak to je super, aspoň to nebudu prožívat až tak sama :) Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.4.13 12:13

Já jsem z Českýc Velenicc. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.4.13 12:16

My bychom to nechtěli ze začátku nikomu říct. Chtěli bychom tedy jestli to vyjde oznámit to všem až na 3tědrý den:-)…ale já jsem hrozná a určitě bych se stim chtěla pochlubit takže jsem ráda, že aspon tady si můžu psát sváma všema:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.4.13 12:22

@NNaattyy
Já mám podobný plán…asi né přímo oznámení na štědrý den, ale chci určitě počkat tak nějak do té doby :) Pokud by se to teda povedlo :) což věřím že ano! Musíme myslet pozitivně.
nebylo by špatné tady mít nějakou soukromou skupinku…jak sem četla výše, tak holky asi něco chystají…to by bylo fajn.
Koukám že to je pod Jindřichovým Hradcem, pěkná dálka. my tam jezdíme do JH tak jednou ročně na dovču, mám Jižní Čechy fakt ráda. To já pocházím z Ostravska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.4.13 12:25

Jo tak tady je to pěkné. Tybláho tak to je teda fakt dálka:-)Tam jsme taky byli na dovolené:-)Máme příbuzné na Opavsku. U Hradce nad Moravicí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.4.13 12:27

Jo a ta soukromá skupina by byla super, také bych se ráda přidala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.4.13 12:29

Tak počkáme jestli se tu ještě někdo ozve :) Hradec nad Moravicí je pěkný no, já tam byla tež jen jednou v životě, na školním výletě :mrgreen:
A plánuješ brát před snažením nějaké vitamíny? Právě uvažuju co si tak koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.4.13 12:32

Ok:-) no asi jo ale asi až tak od toho črvence…a si tu kyselinu listovou tu doporučují nejvíce. nebo máš náký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.4.13 12:42

Ahojky, můžu se taky přidat? Plánujem snažení tak nějak od července, jedem totiž na dovču tak jsme si s přítelem řekli, že by bylo vtipné kdyby to vyšlo tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.4.13 12:47

@Katschuska
Ahoj, no jo, počít mimčo na dovolené to je sen. Tak je fakt že se říká že právě na takových těch dovolených v létě, kdy je změna prostředí, teplo, krátké sukně a člověku se zapalujou lejtka, se miminku většinou zadaří :D Tak byste to měli fajn.
@NNaattyy
No zatím taky jen tu listovku, možná s ní začnu už začátkem července…ale uvažuju jestli i nějaké vitamíny, mě docela chybí železo a vitamin B, tak by to chtělo asi i nějaké vitamíny kde je to všechno po kupě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.4.13 12:51

@leene
to jo to máš pravdu…ale nějak to nehrotíme, jen jsme si říkali, že by to bylo docela vtipné a zároveň milá vzpomínka na dovču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.4.13 12:54

To jo no to by bylo super :-) a kolik pak Ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.4.13 12:55

@Katschuska
No to jo, takový pěkný suvenýr. Člověk má pak tu dovolenou spojenou s fajn vzpomínkama :) kam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.4.13 12:57

Jinak jak psaly holky na začátku tématu, že už mají nějakou výbavičku, tak já teda nemám nic, je pravda že už mám něco vybráno a mám to v záložkách, protože jsem se koukala na různé e-shopy, ale že bych měla něco fyzicky doma to ještě ne :nevim:…a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí