Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli je tady nekdo z vas, kdo otehotnel bezprostredne po vysazeni HA. Zajima me, jestli je to vubec mozne. Vysadila jsem HA, 17 brezna probehla MS, a 1.4.ovu. Ted cekam az budu moct udelat test. Hrozne me boli prsa, spis bradavky. Tak nevim. Myslite ze je mozny otehotnet takhle hrr? Budu rada za jakekoliv prispevky. Diky. ![]()
Jasně že můžeš být těhotná, nebyla bys první, takových je spousta…bolest prsou ale může být i z hormonálních změn v těle. Uvidíš, počkej na TT.
Také si myslím, že je to možné. Já jsem brala HA 15 let a otěhotněla jsem za dva a půl měsíce od vysazení. Doktor říkal, že u někoho může přetrvávat antikoncepční efekt i půl roku, ale většinou to prý jde hned.
Jo, taky mě po vysazení HA bolely bradavky. Přičítala jsem to tomu, jak se tělo vyrovnává s životem bez HA - a pak mě pozitivní TT vyvedl z omylu ![]()
No, já brala 6 roků Diane-35, pak jsem vysadila a bylo to. Opravdu takhle. Čekala jsem první měsíčky, pořád nic, brala jsem to s rezervou, že mám po vysazení rozhašený systém…a ono fakt nic
Nestihla jsem mít ani jeden menzes po vysazení. ![]()
@prdelka184 Určitě můžeš
já vysadila v polovině prosince, 25. 12. poslední den MS a 7. 10. se nám narodila malá ![]()
Já brala HA 7let a jelikož jsme chtěly miminko tak jsem jí vysadila. Proběhla ms a další už nepřišla
.Takže to jde otěhotnět hned po vysazení
Otěhotněla jsem druhý měsíc po vysazení HAK a podruhé jsem otěhotněla druhý měsíc po skončení kojení. Možné to je a je to v pořádku
Jak řekla moje doktorka, kdyby to příroda a moje tělo nechtělo, tak se to nestane
Tudíž je to v pořádku..
Určitě můžeš, doktor mi říkal, že je to i dost časté - tělo je přestimulováno a přichází „superovulace“ My na ni taky čekali, ale u nás zrovna nepřišla ![]()
Dekuju vam holky za odpovedi. To jste me potesili.
. Tak ted uz jen pockat na testik. A pak se uvidi. Snad tam budou //. No a kdyz ne, tak dalsi a dalsi pokusy.
.
A ještě jsem se chtěla zeptat. V pátek 12 dubna mám jít na gyndu na cytolku.. MS by měla přijít až 13 dubna. Pokud nepřijde a jsem těhu, nemůže cytolka nějak ublížit? Možná je to blbost, ale nemáte s tím někdo zkušenosti?
Zavolej doktorovi, že jsi možná těhotná…určitě termín posunete…potom se v 1.trimestru cytologie stejně dělá.
Ahoj holky,
tak se ozývám jak to všechno dopadlo.
Včera a dnes mi tt ukázal slabou druhou čárku. Dnes silnější než včera.. Takže se asi zadařilo.. To bych nevěřila, že zrovna u mě se to povede napoprvý. ![]()
Teď už jen doufat, že všechno bude v pořádku. Díky holky. ![]()
@prdelka184 píše:
Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli je tady nekdo z vas, kdo otehotnel bezprostredne po vysazeni HA. Zajima me, jestli je to vubec mozne. Vysadila jsem HA, 17 brezna probehla MS, a 1.4.ovu. Ted cekam az budu moct udelat test. Hrozne me boli prsa, spis bradavky. Tak nevim. Myslite ze je mozny otehotnet takhle hrr? Budu rada za jakekoliv prispevky. Diky.