Otěhotnění po UPT

852
9.4.13 10:05

Otěhotnění po UPT

Dobrý den, v lednu jsem musela podstoupit UPT :( v 9.TT. S komplikací - poškozená stěna dělohy, laparoskopie. Vše v pořádku zahojené a ufff už bez dalších komplikací :) Začala jsem radši brát na doporučení lékaře antikocepci a už proběhly dvě MS, přesně v termínu, v pořádku. Můžu se zeptat, zda máte někdo zkušenosti, za jak dlouho je nejvhodnější se pokoušet znovu??? Četla jsem, že hodně žen po revizi dělohy měly doporučeno co nejdříve, že je to nejlepší…tak nevím :nevim: Děkuji za informace, hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
9.4.13 10:08

Tady jde o to, že jsi měla komplikace. V tu chvíli bych věřila doktorovi, co ti poradí, kdy se začít snažit. Po revizi se doporučuje cca 3 cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.4.13 10:21
@Nainuva píše:
Tady jde o to, že jsi měla komplikace. V tu chvíli bych věřila doktorovi, co ti poradí, kdy se začít snažit. Po revizi se doporučuje cca 3 cykly.

Děkuji za radu! Jj, hojilo se mi to břicho, měla jsem klidový režim a pak po kontrole našetěstí vše ok…Určitě dám na lékaře, to je fakt…jen jsem právě zvědavá na přímé zkušenosti žen, to je to nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
9.4.13 14:52

@Zita Aussig Vzhledem k tomu, že došlo k poškození děložní stěny, tak bych počkala 6 měsíců. Sice tyto poranění nejsou velká, na cca 1 steh, nebo se ani nemusí šít, ale je to prostě poškození stěny a děloha se musí zahojit. Určitě bych se šla poradit ke svému gynekologovi, musíš mít v propouštěcí zrpávě i v jakém rozsahu došlo k poškození a jak to bylo řešeno, nebo si to tvůj dr. může v nemocnici vyžádat. Mmch jsem gynekoložka, ale osobní zkušenost nemám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.4.13 06:47
@arcanobacterium píše:
@Zita Aussig Vzhledem k tomu, že došlo k poškození děložní stěny, tak bych počkala 6 měsíců. Sice tyto poranění nejsou velká, na cca 1 steh, nebo se ani nemusí šít, ale je to prostě poškození stěny a děloha se musí zahojit. Určitě bych se šla poradit ke svému gynekologovi, musíš mít v propouštěcí zrpávě i v jakém rozsahu došlo k poškození a jak to bylo řešeno, nebo si to tvůj dr. může v nemocnici vyžádat. Mmch jsem gynekoložka, ale osobní zkušenost nemám. :hug:

Moc děkuji za příspěvek a za radu! Nerada bych něco zbytečně uspěchala a pak koukala :(…Věřím, že všechno dopadne výborně a jak má :) Pozeptám se ještě u svého lékaře…Krásný den a ještě jednou děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí