Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny zde přítomné dámy,
mám dotaz, 2.4. mi začalo potratové krvácení (po diagnostikovaném ZT), které trvalo 14dní. Přesně po měsíci, tedy 2.5. dorazila ms, která trvá do dnes
Už to asi po 5ti dnech vypadalo, že konec, ale najednou jsem 6. den dopoledne zakrvácela a po zbytek dne jen špinila a tímhle stylem to v podstatě trvá do dnes (10. den) zajímá mě, jestli se mám znepokojovat a pádit na gyn., nebo je to po prodělaném potratu normální jev..
Předem děkuji za odpovědi ![]()
Prvni MS po potratu byva jina. Ja ji treba mela neobvykle silnou. Pokud ti gyndarka po potratu rekla, ze je vse ok a nic te neboli, tak bych se neznepokojovala. Pokud jsi po potratu na kontrole nebyla, tak si zajdi na ultrazvuk, jestli tam neco jeste nezustalo.
@Marcy85 marcy já mám po revizi 8.3.a moje 1.MS trvala 11 dní
Těch posledních 5 dni bylo trochu, ale vložku jsem mít musela..tím se mi i posunul celý cyklus a ovu na 35 dní. Je to normální než se to srovná ![]()
Mela jsem to podobne, pokud te nejak zvlast neboli bricho, tak to neres nebo pokud te to znepokojuje, zajdi si k lekari. Srovna se to. ![]()
Moc děkuji za Vaše reakce
,
jsem z toho jen trochu nesvá, připadá mi, jako bych měla cizí tělo..
Ale dám tomu tedy čas a budu se těšit, až se to opravdu srovná ![]()
Máme to my ženský někdy fakt složitý, že ![]()
Zdravím děvčata, mám na Vás otázečku. Jsem 2 týdny po samovolném potratu v 7 tt. Než došlo k potratu krvácla jsem 8 dní, 9 den jsem potratila a po té jsem jestě 4 dny krvácela, pak vše přestalo a doktorka řikala po utz že je vše čisté a v pořádku. Po dalších 4 dnech jsem začala mít menstruační bolesti a v neděli přesně v termínu kdy bych měla dostat normálně menstruaci přišlo krvácení o trošku silnější než moje běžná menstruace které trvá i se špiněním zatím 5 dní. Teď cítím v podbřišku tlak a slabší bolesti jakoby ovulační. Myslíte že tohle krvácení mám brát jako menstruaci? Přijde mi to trochu brzy od potratu. Nebo bych se měla raději objednat k doktorci i kvuli tomu tlaku v břiše?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.