Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karkarka kdybych to brala podle poslední menstruace tak to vychází na 6+1tt ale nevim kdyz mam ty dlouhe cykly právě.
@Michala217 to tak brat nemuzes.pri dlouhych cyklech je ovulace pozdeji a v 6+1 by bylo videt vic nez gest.vacek.
@karkarka právě na gynde jsem byla 6 dny a vůbec nevím podle čeho to brát. Nevím ani kdy byla ovulace přesně vím jen že 8.11 jsem byla na gynde a říkala že za chvíli budu ovulovat . Takže těžko říct kdy se tak stalo
@karkarka nn neřekla mi říkala že tam je jen ten gestacni vacek a že mám přijít za 14 dní takže další kontrola je 13.12
@Michala217 já mám podobně dlouhé cykly, průměr těch 35 dní. Ovulaci jsem měla 23 DC. Těžko říct, ale určitě bude těhotenství mladší než podle ms, a to nejméně o týden ![]()
@Kajkala jsen zvedava co bude 13.12 na dalsim ultrazvuku , ale jsen z toho lehce nervózní, rada bych věděla zda je všechno v pořádku atd
@Michala217 Já otěhotněla v takovym dlouhym divnocyklu, ani doktoři pořádně nevěděli v kolikátém týdnu jsem a nad lékařskými zprávami všichni jen kroutili hlavou. Nakonec z toho je krásnej, dobře rostlej klučina. Držim palce, ať je vše OK. ![]()
@Michala217 Ahoj, podle tvé vložené fotky to mám úplně stejně. Můžu se zeptat, na kdy ti asi tak vycházela ovulace? Trochu s tím bojuju, tak by mi to pomohlo. Děkuji ![]()