Dlouhodobě suchá pokožka

17177
10.4.19 11:18

Telove mleko Ryor nebo Excipial prip. Linola, ty skvele promasti, prirodni kosmetiku Just aj. jsi zkousela?-Mne se osvědčily vyse uvedene, co mam i pro deti, trpíme na to vsichni, nebo Weleda, A-derma, Mixa, je toho spousta, zkus se zeptat v lekarne, urcite taky poradi…sucha kuze se musi promastovat, kremy jsou naprd, spis co nejmin chemie, nejake ty hydratacni oleje/prisady do koupele, muzou vysusovat i obyčejné sprchace, spis sprchovy olej apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17177
10.4.19 11:21

A babska rada me napada akorat stara dobra modra Indulona nebo kosmeticka vazelina:) At se ti to zlepsi, znam to, my s timhle s detma bojujeme kazdou zimu, pres leto se to zlepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
10.4.19 11:59

Nepoužívej hydratační, ale výživný. Ty jsou mastnější. A ty speciální, jak píše @Jahudka82 , na atopický ekzém, ty jsou dobrý. Já bych ale nepoužívala Indulonu, ta se podle mně nevstřebá, mě se po ní jednou udělala vyrážka. Ale každýmu sedí něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
10.4.19 12:05

Modra Indulona, jedina mi zabrala! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
10.4.19 12:06

@kačka39 Ja byla vecne vyschla jak treska a prave ta Indulona zabrala hnedka.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.4.19 12:46

Namazej se hned po sprse, dokud mas tu kuzi jeste vlhkou, a moc dukladne se pred tim neutirej. Modra Indulona je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.19 12:47

Hodně pít vodu, to je základ. Jinak do lavoru s teplou vodou půl lžíce soli z mrtvého moře (DM drogerka). Tu sůl si nejprve v hodně teplé vodě bokem rozpustit a pak to tam nalít. 15minut namáčet, pak opláchnout čistou vodou a namazat dexeryl krém. Pokud kůže na rukou praská, jíst vitamín B a nějakou kvalitní pomádou na rty trochu potřít a rozetřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
10.4.19 19:39
@margharit píše:
Dobrý den,
od ledna mě trvale trápí suchá pokožka na rukou, obličeji i nohou.
Na nohou od toho mám dokonce i červené pupínky. Nebolí to, ale přesto… Už mi lezou na nervy. :nevim:
Hydratační krém nepomáhá a to už jsem jich vyzkoušela několik. Nemáte nějakou vyzkoušenou babskou radu? ;)

Mě třeba narozdíl od ostatních modrá indulona zase moc nepomáhá, mám ji jenom jako poslední možnost :) Momentálně používám od značky URIAGE z řady Xemose a nemůžu si ho vynachválit :) jinak třeba jsem používala i Aloe Vera (doma pěstovanou) a vždy jsem uřezala lístek, přepůlila jej a potřela si to tím mazem co má uvnitř - sice to trvalo déle, ale taky hodně pomáhalo ;) Jinak momentálně jsem i teatree oleji, který je celkem zázračný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí