Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mozna kdybys napsala trochu vic informaci. Tak ti nekdo neco napise.
@Anonymní píše:
@Cenarius jaké? Víc info k tomu nemám
Mozna ze se jedna o IVF apod. Nejsou ru jasnovedci.
Zastavei cyklu trva 14 dnu (az měsíc, ale dva týdny většinou staci). Pichaji se injekce do nohy. Pak se prida stimuace injekce do bricha. To trvá 7-21 dni, prumer je 11. Pak opu, kultivace, ttransfer. Šance jsou tekla bych stejne, vybira to na miru lekar…
Ahoj holky jaké dávky jste pichaly při dlouhém protokolu? Četla jsem, že jak je utlumena vlastní hypofyza tak se musí pichat větší dávky než u krátkého protokolu, aby tělo dobre reagovalo. Je to tak?
@Anonymní píše:
Ahoj holky jaké dávky jste pichaly při dlouhém protokolu? Četla jsem, že jak je utlumena vlastní hypofyza tak se musí pichat větší dávky než u krátkého protokolu, aby tělo dobre reagovalo. Je to tak?
Ja nevim, ja zas cetla, ze je to šetrnější, protože zastavení cyklu (ktere musi proběhnout i u krátkého) je pozvolné, misto prudkeho zastavení velkou dávkou u krátkého. Ale uz je to dyl, nevim, z jakeho zdroje to mam, jestli z odbornejsiho článku nebo z diskuse… Jakou davku jsem pichala, to jsem asi nevedela ani tehdy…
Rekla bych, ze z hlediska škodlivosti to mas prašť jako uhoď, pokud nejedeš minimalku…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky, prosím jak probíhá dlouhý protokol a jak dlouho trvá? Je větší šance, než u krátkého? Děkuji