Dlouhý protokol, co a jak?

Anonymní
24.11.20 17:42

Dlouhý protokol, co a jak

Ahojky, prosím jak probíhá dlouhý protokol a jak dlouho trvá? Je větší šance, než u krátkého? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
24.11.20 18:51

Mozna kdybys napsala trochu vic informaci. Tak ti nekdo neco napise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 18:52

@Cenarius jaké? Víc info k tomu nemám

• Citovat
  • Upravit
26862
24.11.20 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
24.11.20 19:12
@Anonymní píše:
@Cenarius jaké? Víc info k tomu nemám

Mozna ze se jedna o IVF apod. Nejsou ru jasnovedci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.11.20 19:24

Zastavei cyklu trva 14 dnu (az měsíc, ale dva týdny většinou staci). Pichaji se injekce do nohy. Pak se prida stimuace injekce do bricha. To trvá 7-21 dni, prumer je 11. Pak opu, kultivace, ttransfer. Šance jsou tekla bych stejne, vybira to na miru lekar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 08:17

Ahoj holky jaké dávky jste pichaly při dlouhém protokolu? Četla jsem, že jak je utlumena vlastní hypofyza tak se musí pichat větší dávky než u krátkého protokolu, aby tělo dobre reagovalo. Je to tak?

• Citovat
  • Upravit
18177
24.11.22 09:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky jaké dávky jste pichaly při dlouhém protokolu? Četla jsem, že jak je utlumena vlastní hypofyza tak se musí pichat větší dávky než u krátkého protokolu, aby tělo dobre reagovalo. Je to tak?

Ja nevim, ja zas cetla, ze je to šetrnější, protože zastavení cyklu (ktere musi proběhnout i u krátkého) je pozvolné, misto prudkeho zastavení velkou dávkou u krátkého. Ale uz je to dyl, nevim, z jakeho zdroje to mam, jestli z odbornejsiho článku nebo z diskuse… Jakou davku jsem pichala, to jsem asi nevedela ani tehdy…

Rekla bych, ze z hlediska škodlivosti to mas prašť jako uhoď, pokud nejedeš minimalku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.