Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@malinkazelva píše:
Koncim diskuzi, tady. opravdu umite jen odsuzovat a stale ty.same dokola
Strašně by mě zajímalo, co jsi od té diskuze čekala. Založíš diskuzi, kdy je nad slunce jasnější, že děláš blbosti, těhotná, nemá ani na nájem, tahanice o nějaký dárek od ex a bla bla bla, jediná rozumná rada PRODAT se ti nelíbí, tak pro jistotu končíš diskuzi. Čekala jsi POŠLI ČÍSLO ÚČTU? Politovat? Zázrak? Nebo co vlastně?
@malinkazelva píše:
@anickadomnik jenze ja splacim jeste dluh s manzelstvi kdy muj ex rucil sve matce
Tak to je pak nejlepší najít si ještě jedno zaměstnání nebo brigádu, aby jste vycházeli… Nebo pak ty nekonečný půjčky teda no
![]()
@malinkazelva případně by ti mohla pomoci rodina ať už tvoje nebo přítelova
@hanka.br. píše:
Strašně by mě zajímalo, co jsi od té diskuze čekala. Založíš diskuzi, kdy je nad slunce jasnější, že děláš blbosti, těhotná, nemá ani na nájem, tahanice o nějaký dárek od ex a bla bla bla, jediná rozumná rada PRODAT se ti nelíbí, tak pro jistotu končíš diskuzi. Čekala jsi POŠLI ČÍSLO ÚČTU? Politovat? Zázrak? Nebo co vlastně?
Nechci odsuzovat, neznám tě, ale žádná společnost nepošle exekutora pokud dlužíš méně jak 30 dnů (většinou ani 60), takže předpokládám, že problém je delší dobu. Je smutné, že jste museli platit část pohřbu, ale měli jste v tom případě chtít jen zpopelnění - bez pohřbu, když na to nemáte..
No nic, už se stalo..- ty se uklidni(mysli na děti), prodej dotyčnou věc a pokud se přítel bude rozčilovat, pošli ho do zádě ![]()
Me napadlo, ze ta draha vec tak draha nebude a proto se rozciluje, ze se na to prijde
ale ja jsem proste v tomhle pesimista
A ještě jedna věc… jak to budeš dělat všechno za pár měsíců až porodíš a budeš doma na mateřské? To budeš taky brát půjčky aby jste vyšli či co? ![]()
@anickadomnik píše:
Tady už se odpovědi nedočkáme
Protože jsme trapné a odsuzujeme… můj názor na zakladatelku je, že je taková ehm jednodušší… Podle stylu vyjadřování, obhajování takovýho vola jako má doma…
![]()
@MiskaKosa jednoduchá nebo ne to až tak neřeším, dneska mám blbou náladu už od včera tak jsem si řekla že tu budu hodná a nebudu rejpat tak jí dám par rad tipů a otázek a ona mi stejně vynadá že jsem hnusná, tak co chtěla abych jí to zaplatila nebo co? Já tohle fakt nechápu přijde sem, ptá se co má dělat a když jí někdo řekne co má dělat tak je hned zlej
teď mě napadá že jsme jí možná mohly poradit aby se rychle odstěhovala a ten dluh tam nechala
Prodej to a zaplať, ať máš klid. On si zanadává, možná bude chvíli uraženej a za chvíli to odezní.
@pikola píše:
Me napadlo, ze ta draha vec tak draha nebude a proto se rozciluje, ze se na to prijdeale ja jsem proste v tomhle pesimista
Nebo má strach, že se přijde na to, že ta strašně drahá věc je kradená. Kde by takový chlap, který nemá ani kačku na nájem vzal peníz na strašně drahou věc? Na názor bych se ho vůbec neptala a šla prodat. Píšeš, že chlap šílí, že to chceš prodat. Co se stane když to prodáš? Zabije Tě? Myslím, že ne.
Taky me hned napadlo, ze vec je bud kradena, nwbo nema takovou fin. hodnotu.No hlavne ze si udelam druhy dite kdyz nemam ani na najem, ani na splatky dluhu.Zeny jsem magor ja, nebo cim dal vic kolem sebe vidim tehule bez penez
.Jako ano, dite je krasna vec, ale… ![]()