Dluh a jak dál?

26.9.13 10:28

dluh a jak dal?

Ahojky, prosim o radu. Musela sem si pijcit na najem a nezaplatila splatku…pokud neuhradim daj to exekutorovi.mam drahou vec kterou sem dostala id pritele a napadlo me ji prodat at mam na :twisted: umoreni dluhu. jenze on zuri ale pomoct neumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
26.9.13 10:36

Raději prodat a zaplatit, exekutorem se náklady hodně zvýší a pak ti to stejně seberou a nejen to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.9.13 10:38

Hm to je docela hustý… vzít si půjčku na nájem :roll: :roll: hele prodej co můžeš a hodně rychle to umoř, jelikož pokud to neuděláš přijdeš o mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.9.13 10:39

Vzdyt jsi se s nim rozesla, ne? Pokud ti to opravdu dal, prodala bych, lepsi nez mit na krku exe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 10:40

@MiskaKosa no jenze on sili,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.9.13 10:41
@malinkazelva píše:
@MiskaKosa no jenze on sili,

jednou ti to dal, tak teď ať je potichu…? A navíc neříkala jsi v jiné diskuzi, že od něj odcházíš? Tak to už mu může být tuplem jedno ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 10:42

No rekla sem ze odejdu ale pry se zmeni..jenze toto je pro me dulezite a naco mi bude draha vec kdyz mam dluh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.9.13 10:43
@malinkazelva píše:
No rekla sem ze odejdu ale pry se zmeni..jenze toto je pro me dulezite a naco mi bude draha vec kdyz mam dluh

Tak když se tak hrozně moc změní k lepšímu ať ti ten dluh zaplatí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 10:44

@MiskaKosa nema a to sem si pujcku brala na uhradu.spol.najmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.9.13 10:44

No a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 10:45

A nezajima ho to, pry mam pockat az zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 10:46

Je to cim dal horsi…uz nevim jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.9.13 10:47
@malinkazelva píše:
@MiskaKosa nema a to sem si pujcku brala na uhradu.spol.najmu

A teď mi teda vysvětli jak si někdo může vzít půjčku na úhradu nájmu? Neber to jako útočení, ale já tohle fakt nechápu :zed: :zed: :zed: a teď ještě neplatit splátky… to jsi jaksi nedomyslela, že nájem i splátky se budou muset platit co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 10:49

No bohuzel se z vyplaty musel hradit cast pohrbu a pak nezbylo na najem..ano ja na splatky mam ale ted sem bedostala alumenty a nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.9.13 10:51

A on zabere kdy zitra? Za tyden, mesic, nebo az prijdou domu s nalepkama? Pokud ti to nechce dovolit, at najde jine reseni. Kdy to mas zaplatit?
Promin, ale ve tve situaci se mi zda ze se sama dostavas jeste do vetsich sra.. Proc jste nemeli na najem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel