Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ten dopis byl s červeným pruhem, takže asi oproti podpisu. Jenže naše pošťačka tohle moc neřeší. Buď poštu nechá u sousedky, nebo u staré babičky. Kdybych to bývala věděla, tak to na té sociálce řeším hned a né až teďka… Nedávno jsem dala přes 40 tisíc za opravu auta. Tušit to, tak raději zaplatím to sociální. Nejsem tak pitomá, abych si schovávala dluhy a čekala na to, až to bude ještě horší…
A tak to ja bych rozhodne reklamovala. S cervenym pruhem, to je urcite jen do vlastnich rukou, ne?
@Cuddy píše:
A tak to ja bych rozhodne reklamovala. S cervenym pruhem, to je urcite jen do vlastnich rukou, ne?
Ale prosímtě, oni to stejně zametou pod koberec
se podívej jak zachází s balíky, lidi je přitom natočí a vyjádření? Nedošlo k pochybení… Mě seřvali za to, že když jsem si objednala balík a řidič ani předem nezavolal (jako třeba PPL) když ho vezl, že si někde courám a nečekám doma. Hm jenže každý normálně pracující člověk je většinou okolo 12 v práci, že… Prostě tupci
tak mi to uložili na poště a já si pro gumy na auto musela dojet sama. A to mě poštovné stálo asi 350 kč
![]()
@Nejhodnější píše:
Ale prosímtě, oni to stejně zametou pod koberecse podívej jak zachází s balíky, lidi je přitom natočí a vyjádření? Nedošlo k pochybení… Mě seřvali za to, že když jsem si objednala balík a řidič ani předem nezavolal (jako třeba PPL) když ho vezl, že si někde courám a nečekám doma. Hm jenže každý normálně pracující člověk je většinou okolo 12 v práci, že… Prostě tupci
![]()
tak mi to uložili na poště a já si pro gumy na auto musela dojet sama. A to mě poštovné stálo asi 350 kč
![]()
![]()
Oficialne sepsanou reklamaci? To tezko, do 30 dnu se musi k ni nekdo vyjadrit. Dalo by se pak aspon lepe smlouvat o odpusteni penale.
@Cuddy píše:
Oficialne sepsanou reklamaci? To tezko, do 30 dnu se musi k ni nekdo vyjadrit. Dalo by se pak aspon lepe smlouvat o odpusteni penale.
Já jsem taky psala oficiálně
a akorát jsem dostala držkovou ![]()
@Nejhodnější píše:
Já jsem taky psala oficiálněa akorát jsem dostala držkovou
Mozna je rozdil, ze postacka nesmi predat psani do vlastnich rukou jine osobe bez opravneni teto osoby k temto ukonum (takovy ten listek, jak se sepisuje na poste) a mezi tim, ze kdyz te nezastihne, tak ma dopravce nechat balik na poste.
Já tedy nevím jak červené pruhy, ale vím, že třeba modré, pokud si to adresát nevyzvedne do nějakého data, tak to hází normálně do schránky a považuje se to za doručené.
@Cuddy píše:
Mozna je rozdil, ze postacka nesmi predat psani do vlastnich rukou jine osobe bez opravneni teto osoby k temto ukonum (takovy ten listek, jak se sepisuje na poste) a mezi tim, ze kdyz te nezastihne, tak ma dopravce nechat balik na poste.
Říkám, vše k jejich spokojenosti
Na lidi se tak nějak sere… hlavně aby oni měli vše ok ![]()
Jenže to podle mě fakt neprojde. Pošta to hodí na tu pošťačku, že to byl její exces. Ta z toho možná bude nějaký problém v práci mít, ale pošta jako taková bude z obliga a s odpuštěním penále bych kvůli tomu bohužel nepočítala. Jo je to bordel… Hlavně že ti nabízejí pojištění a kdesi cosi, ale vědět jaký dopis smí komu vydat, to už ne…
Na druhou stranu mamku jednou prudili na poště (přišel balíček na ségru, v té době cca 13let), že jí to nevydají, protože není adresát. A když jím řekla, že je to dcery, které je 13, tak jestli to vydají jí - ne nemá OP
kocourkov, no nakonec to nějak vyřešili…
@Manonka píše:
Na druhou stranu mamku jednou prudili na poště (přišel balíček na ségru, v té době cca 13let), že jí to nevydají, protože není adresát. A když jím řekla, že je to dcery, které je 13, tak jestli to vydají jí - ne nemá OPkocourkov, no nakonec to nějak vyřešili…
toto jsem řešila taky. Synovi přišel dopis a nechtěli mi ho vydat. Klukovi v té době bylo půlroku
Musela jsem přinést rodný list a pak mi to tedy vydali ![]()
@Nejhodnější nejlepší to má můj otec a bratr. Oba se jmenují stejně, takže na poštu jde ten, který má zrovna čas a vybírá všechno ![]()
@Kakika píše:
@Nejhodnější nejlepší to má můj otec a bratr. Oba se jmenují stejně, takže na poštu jde ten, který má zrovna čas a vybírá všechno
Mám segry dvojčata
A ty to dělají úplně stejně
Které se chce ta jde. Veme druhou OP a hotovo
I ve škole se ty potvory střídaly
a nikdo je nikdy nepoznal ![]()
@Nejhodnější taky jsem chtěla vždycky takovou ségru. Ale aby za mě chodila do školy pořád ![]()
@Kakika píše:
@Nejhodnější taky jsem chtěla vždycky takovou ségru. Ale aby za mě chodila do školy pořád
Ony se střídaly i ve zkoušení
A pak u toho měly strašnou pr. že jim na to úča zase skočila
![]()