Dluhy a co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30966
11.10.13 12:39
@Anonymní píše:
Ten dopis byl s červeným pruhem, takže asi oproti podpisu. Jenže naše pošťačka tohle moc neřeší. Buď poštu nechá u sousedky, nebo u staré babičky. Kdybych to bývala věděla, tak to na té sociálce řeším hned a né až teďka… Nedávno jsem dala přes 40 tisíc za opravu auta. Tušit to, tak raději zaplatím to sociální. Nejsem tak pitomá, abych si schovávala dluhy a čekala na to, až to bude ještě horší…

A tak to ja bych rozhodne reklamovala. S cervenym pruhem, to je urcite jen do vlastnich rukou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.10.13 12:45
@Cuddy píše:
A tak to ja bych rozhodne reklamovala. S cervenym pruhem, to je urcite jen do vlastnich rukou, ne?

Ale prosímtě, oni to stejně zametou pod koberec :roll: se podívej jak zachází s balíky, lidi je přitom natočí a vyjádření? Nedošlo k pochybení… Mě seřvali za to, že když jsem si objednala balík a řidič ani předem nezavolal (jako třeba PPL) když ho vezl, že si někde courám a nečekám doma. Hm jenže každý normálně pracující člověk je většinou okolo 12 v práci, že… Prostě tupci :zed: :zed: tak mi to uložili na poště a já si pro gumy na auto musela dojet sama. A to mě poštovné stálo asi 350 kč :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
30966
11.10.13 12:47
@Nejhodnější píše:
Ale prosímtě, oni to stejně zametou pod koberec :roll: se podívej jak zachází s balíky, lidi je přitom natočí a vyjádření? Nedošlo k pochybení… Mě seřvali za to, že když jsem si objednala balík a řidič ani předem nezavolal (jako třeba PPL) když ho vezl, že si někde courám a nečekám doma. Hm jenže každý normálně pracující člověk je většinou okolo 12 v práci, že… Prostě tupci :zed: :zed: tak mi to uložili na poště a já si pro gumy na auto musela dojet sama. A to mě poštovné stálo asi 350 kč :roll: :roll: :roll:

Oficialne sepsanou reklamaci? To tezko, do 30 dnu se musi k ni nekdo vyjadrit. Dalo by se pak aspon lepe smlouvat o odpusteni penale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.10.13 12:49
@Cuddy píše:
Oficialne sepsanou reklamaci? To tezko, do 30 dnu se musi k ni nekdo vyjadrit. Dalo by se pak aspon lepe smlouvat o odpusteni penale.

Já jsem taky psala oficiálně :-D a akorát jsem dostala držkovou :roll:

• Citovat
  • Upravit
30966
11.10.13 12:53
@Nejhodnější píše:
Já jsem taky psala oficiálně :-D a akorát jsem dostala držkovou :roll:

Mozna je rozdil, ze postacka nesmi predat psani do vlastnich rukou jine osobe bez opravneni teto osoby k temto ukonum (takovy ten listek, jak se sepisuje na poste) a mezi tim, ze kdyz te nezastihne, tak ma dopravce nechat balik na poste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.10.13 12:54

Já tedy nevím jak červené pruhy, ale vím, že třeba modré, pokud si to adresát nevyzvedne do nějakého data, tak to hází normálně do schránky a považuje se to za doručené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.10.13 12:58
@Cuddy píše:
Mozna je rozdil, ze postacka nesmi predat psani do vlastnich rukou jine osobe bez opravneni teto osoby k temto ukonum (takovy ten listek, jak se sepisuje na poste) a mezi tim, ze kdyz te nezastihne, tak ma dopravce nechat balik na poste.

Říkám, vše k jejich spokojenosti :-) Na lidi se tak nějak sere… hlavně aby oni měli vše ok :-)

• Citovat
  • Upravit
1253
11.10.13 13:07

Jenže to podle mě fakt neprojde. Pošta to hodí na tu pošťačku, že to byl její exces. Ta z toho možná bude nějaký problém v práci mít, ale pošta jako taková bude z obliga a s odpuštěním penále bych kvůli tomu bohužel nepočítala. Jo je to bordel… Hlavně že ti nabízejí pojištění a kdesi cosi, ale vědět jaký dopis smí komu vydat, to už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
11.10.13 13:09

Na druhou stranu mamku jednou prudili na poště (přišel balíček na ségru, v té době cca 13let), že jí to nevydají, protože není adresát. A když jím řekla, že je to dcery, které je 13, tak jestli to vydají jí - ne nemá OP :mrgreen: kocourkov, no nakonec to nějak vyřešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.10.13 13:15
@Manonka píše:
Na druhou stranu mamku jednou prudili na poště (přišel balíček na ségru, v té době cca 13let), že jí to nevydají, protože není adresát. A když jím řekla, že je to dcery, které je 13, tak jestli to vydají jí - ne nemá OP :mrgreen: kocourkov, no nakonec to nějak vyřešili…

toto jsem řešila taky. Synovi přišel dopis a nechtěli mi ho vydat. Klukovi v té době bylo půlroku :lol: Musela jsem přinést rodný list a pak mi to tedy vydali :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.10.13 13:18

@Manonka a @Kakika to je mazec docela no :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16694
11.10.13 13:19

@Nejhodnější nejlepší to má můj otec a bratr. Oba se jmenují stejně, takže na poštu jde ten, který má zrovna čas a vybírá všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.10.13 13:22
@Kakika píše:
@Nejhodnější nejlepší to má můj otec a bratr. Oba se jmenují stejně, takže na poštu jde ten, který má zrovna čas a vybírá všechno :lol:

Mám segry dvojčata :-D A ty to dělají úplně stejně :-D Které se chce ta jde. Veme druhou OP a hotovo :-D I ve škole se ty potvory střídaly :-D a nikdo je nikdy nepoznal :-D

• Citovat
  • Upravit
16694
11.10.13 13:23

@Nejhodnější taky jsem chtěla vždycky takovou ségru. Ale aby za mě chodila do školy pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.10.13 13:26
@Kakika píše:
@Nejhodnější taky jsem chtěla vždycky takovou ségru. Ale aby za mě chodila do školy pořád :lol:

Ony se střídaly i ve zkoušení :-D A pak u toho měly strašnou pr. že jim na to úča zase skočila :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel