Dluhy a co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
11.10.13 13:34

@Nejhodnější kdybych byla jejich ségra, tak je za tohle nenávidím, že si to všechno musím vydřít sama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.10.13 14:41

Me nejde do hlavy to s tou postackou… Ona ti ty dopisy musela nosit domu a ne nechavat nekde u babicky, na tohle bych si stezovala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
11.10.13 14:59
@HodyskA píše:
Me nejde do hlavy to s tou postackou… Ona ti ty dopisy musela nosit domu a ne nechavat nekde u babicky, na tohle bych si stezovala!!!

Nejspíš má trvalý pobyt u babičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.10.13 15:27

Určitě zajdi na sociálku, manžel kdysi neplatil cca 2 roky, po seznámení jsem ho tam dokopala a dohodl si splátky. Až doplatíš dlužné pojistné, můžeš si zažádat o prominutí penále. Celé určitě neprominou, ale polovinu většinou ano.

Exekutorovi to zatím nedají, ale obstaví ti účet, aspoň manžel to tak měl, když nereagoval na dopisy.

Jinak mimo, nechápu pošťačku, nesmí dávat doporučené zásilky někomu jinému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
20.11.13 22:23
@Anonymní píše:
Bohužel jsem se také dostala do situace, kdy nejsem schopna splácet dluh, který mi vznikl u jedné společnosti. Nejhorší je, že já v podstatě o žádnou půjčku nežádala. Mám u nich pouze účet a jednoho dne mi přišla karta (něco jako debetní) z níž mohu čerpat peníze a posléze je s nějakými úroky splácet. Nemyslela jsem si, že to někdy využiju, ale bohužel, nevím, jestli to znáte, ale když člověk má kam šáhnout, tak tam pro ty peníze jde. Bohužel i úroky jsou velmi vysoké, takže momentálně dlužím několik tisíc a po mém propuštění z práce nejsem schopna splácet plnou částku. Chtěla jsem se s nimi domluvit na snížení splátek, ale vůbec je to nezajímá a začali mi hrozit. Našla jsem si na internetu firmu Zastavení exekucí, která se zabývá tím, že za lidi dluh zaplatí a oni si pak po domluvě s tou firmou domluví splátky takové, jakých jsou schopni. Připadá mi to jako jediné možné řešení, ale nerada bych naletěla, proto prosím, nemáte s nimi někdo zkušenost?

Když se chcete zeptat na zkušenost s někým, tak musíte být přesnější, než Rádio Jerevan.

Není to firma, ale doména a není to Zastavení exekucí, ani zastaveniexekuci.cz, nýbrž zastaveniexekuce.cz a držitelem domény je, zdá se MEDIACENTRUM GROUP a. s., resp. Karel Pektor z téže společnosti:

http://www.nic.cz/whois/?…

http://www.nic.cz/whois/?…

Ale nic o nich nevím.

Máš nemovitost k zastavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 19:41

Omlouvám se, já se v nějakých doménách nevyznám :( Každopádně nemovitost k zastavení nemám, jakože já osobně, jedině bych musela požádat třeba rodiče, ale to se mi opravdu nechce, protože bych nerada, aby nakonec skončili nedejbože bez střechy nad hlavou. I když na těch stánkách píší, že nemovitost zůstane vždy moje, což znamená, že nemají právo mě (resp. někoho, kdo by mi ručil) o ni připravit?

• Citovat
  • Upravit
19789
12.12.13 20:28
@Anonymní píše:
Omlouvám se, já se v nějakých doménách nevyznám :( Každopádně nemovitost k zastavení nemám, jakože já osobně, jedině bych musela požádat třeba rodiče, ale to se mi opravdu nechce, protože bych nerada, aby nakonec skončili nedejbože bez střechy nad hlavou. I když na těch stánkách píší, že nemovitost zůstane vždy moje, což znamená, že nemají právo mě (resp. někoho, kdo by mi ručil) o ni připravit?

No, když je v zástavě, tak tou nemovitostí ručíte, takže samozřejmě mají právo vás o ni připravit. Vaše zůstane, pokud budete řádně splácet.

Ale protože žádnou nemovitost nemáte, tak nemůžete využít ani jejich nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 21:45

@eumedon
Tzn. že pokud bych chtěla jejich nabídky využít, musela bych si zařídit, aby mi někdo ručil nemovitostí? Tak to jsem to asi špatně pochopila, já myslela, že mi ty dluhy splatí a pak budu splácet já jim, takže jsem zase na začátku :/

• Citovat
  • Upravit
19789
14.12.13 21:50
@Anonymní píše:
@eumedon
Tzn. že pokud bych chtěla jejich nabídky využít, musela bych si zařídit, aby mi někdo ručil nemovitostí?

Anebo tak. Aby někdo ručil nemovitostí. Je to v podstatě zastavárna, do zástavy proti půjčce se jim dávají nemovitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolinbar
16.12.13 10:40
@Anonymní píše:
@eumedon
Tzn. že pokud bych chtěla jejich nabídky využít, musela bych si zařídit, aby mi někdo ručil nemovitostí? Tak to jsem to asi špatně pochopila, já myslela, že mi ty dluhy splatí a pak budu splácet já jim, takže jsem zase na začátku :/

Možná bych jim zavolala nebo napsala a bylo by to vyřešené. Oni to nejlíp poradí, jestli ti dokážou pomoct a nebo nee. Pokud tu nenarazíš na někoho, kdo měl s touto firmou osobní zkušenost a nebo někoho, kdo tam pracuje, tak ti asi pořádně nikdo neporadí.

• Citovat
  • Upravit
19789
16.12.13 10:53
@karolinbar píše:
Pokud tu nenarazíš na někoho, kdo měl s touto firmou osobní zkušenost a nebo někoho, kdo tam pracuje, tak ti asi pořádně nikdo neporadí.

V tomto vlákně https://www.emimino.cz/…kuci-163409/
píše neregistrovaná uživatelka Karlus, že má s tou firmou zkušenost.

Ta firma - podle uvedených kontaktních údajů - je J Reality, s. r. o., ne Mediacentrum Group a. s., ačkoliv Mediacentrum Group a. s. je držitelem domény.

No, ale stejně bych byl opatrný, co vím, hvězdná pěchota.

@Anonymní píše:
@eumedon
Tak to jsem to asi špatně pochopila, já myslela, že mi ty dluhy splatí a pak budu splácet já jim, takže jsem zase na začátku :/

Oni dluhy splatí a ty pak budeš splácet jim a za řádné splácení ručíš tou zastavenou nemovitostí (resp. ručí její majitel).

V žádném případě bych nespoléhal na to, že zastavená nemovitost nebude zcizena, když nebudu plnit podmínky smlouvy. Tedy když nebudu splácet přesně podle smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel