Bývalý mi dluží peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.12.14 12:03

Nevím, v tomhle případě bych už se snažila obstarat nějaké materiály dokazující, že je si vědom toho, že ty věci jsou jejím vlastnictvím a cíleně snižuje jejich hodnotu s úmyslem ji poškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.14 12:06

Tady sestra evidentně s nějakou dohodou nepochodí. Já jsem si od svého bývalého pomohla technickýma prostředkama. To nečekal a asi proto to tak skvěle zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.2.15 23:06
@lulu123 píše:
Ahoj prosím také o radu, i když jde o moji sestru. Téměř 10 let chodila s přítelem, 5 let žili ve společné domácnosti, přesnějí ségra měla u přítele trvalý pobyt, předělávali společnými silami baráček, který ovšem koupil její přítel a i hypotéka je jen na něj. On kupoval stavební materiál a všechny takové ty „pevné věci“. Ségra kupovala nábytek - kuchyň, obývák, ložnici, atd..v hodnotě cca 150 tis. Na jaře se ale rozešli a ségra chtěla po příteli peníze za ten nábytek (alespoň 80 - 100 tis..on slíbil že ji dá peníze na podzim. Byla na tom psychicky špatně, chtěla se od něj odpoutat, takže přehlásila trvalé bydliště a vrátila klíče. No a teď je problém v tom, že ji nedal do dneška ani korunu, a řekl ji, že ji dá max. 30 tis. a ona teda že si ty věci odstěhuje, on vyhrožuje policií..je to pěkně vyhrocený.. Chci se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost? Jak z něj peníze dostat? Má cenu to dávat k soudu? Účtenky má schované, ale pomůže to? Děkuji moc za odpovědi.

Ja to mel stejne ale opacne… Doted mi nedala nic a dela sami naschvaly. U soudu uspeje, ale nestaci uctenky kdyz na nich neni jeji jmeno. Musela by platit kartou a dolozit vypis z uctu. A celkove to je komplikovany. Ja se na ni vysral a prestal to resit, je to zlodejka. Nema smysl aby se ho bala a nejaky policii taky ne… Do manzelstvi jit dneska bez predmanzelsky smlouvy je na nic, ty vztahy dneska nic nevydrzi a vzdycky jsou pak problemy s penezma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.2.15 12:57

@Majk.w jo je to tezky..ale nechapu, jak nekdo muze byt takovej hajzlik a privlastnit si cizi penize..navic rodice jim oboum 60 tis..a pak jim to odpustili, takze ty jsou taky pekne nastvany, ze to nesetrili nejakymu blbcovi..je to tezky no..on ted snad prislibil, ze na to kouknou a neco ji podepise, ze dluzi a asi na 3×, ze to vrati..tak jsem zvedava, jak to dopadne, ale moc tomu neverim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna