Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, teď na tento sprej koukám v letáku, vítě některá, co to je? Osvěžovač vzduchu? Nějaká voňavka?
Bude to zřejmě pro deti aby se nebali… jako je sprej proti komarum tak je i na strašidla ![]()
Toho jsem si tam nikdy nevšimla… Ale tipuju nějaký osvžovač vzduchu, možná s aroma olejíkem?
sikinka16 píše:
Bude to zřejmě pro deti aby se nebali… jako je sprej proti komarum tak je i na strašidla
Jojo, tak je to určitě myšleno, ale zajímá mě, co je ve skutečnosti uvnitř ![]()
Angua píše:
Toho jsem si tam nikdy nevšimla… Ale tipuju nějaký osvžovač vzduchu, možná s aroma olejíkem?
Mrkni do Journalu na říjen.. http://www.dm-drogeriemarkt.cz/dm-journal/
Ahoj!
Já jsem se an dívala v pátek, taky mě to zaujalo, pač to měli hnedka u pokladny. Je to sprej s aromaolejem, nebo čím, je to s levandulí, která napomáhá lepšímu usínání a spaní. Prý se to má nastříkat pod postel na ty strašidla
.
Že by tam mohla být levandule mě napadlo… Může to hezky vonět ![]()
Ale to se mi líbí
. Dřív dělal sprej s levandulí pro lepší spaní Radox, ale dávno zmizel z trhu a já už kolikrát sháněla náhradu. Takže jestli je to něco podobného, vyzkouším to. ![]()
mabis píše:
nemáš nějaký odkaz? by mě to zajímalo
Akorát odkaz na leták, viz výše… ![]()
Zuzaa píše:
Ti už teda neví,na čem by vydělali![]()
je to v ramci helloweena
jizvíková píše:Zuzaa píše:je to v ramci helloweena
Ti už teda neví,na čem by vydělali![]()
Přesně tak. Já na ten sprej dneska koukala, ale je to dost malé balení, že jsem jim to tam za těch šedesát korun radši nechala. ![]()